Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δύο παραμύθια που εξάπτουν τη φαντασία και διδάσκουν

Κοινοποίηση

Δύο παραμύθια που εξάπτουν τη φαντασία και διδάσκουν


Δύο παραμύθια
που εξάπτουν τη φαντασία, διαθέτουν πλούσιο διδακτικό περιεχόμενο και είναι άκρως διασκεδαστικά κυκλοφόρησαν οι εκδόσεις Διάπλαση




Πρόκειται για τα παραμύθια «ο Κακός Σπόρος» και «το Καλό Αυγό», δύο προσεγμένες εκδόσεις που δεν πρέπει να απουσιάζουν από τη βιβλιοθήκη σας. 

Οι εκδόσεις Διάπλαση προσφέρουν στους μικρούς αναγνώστες τους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τον διασκεδαστικό κόσμο του Τζόρι Τζον που μαζί με τον εικονογράφο Πιτ Όσγουολντ δημιούργησαν μια σειρά από απολαυστικούς και αξιαγάπητους ήρως, που προσπαθούν να συμφιλιωθούν με τις αδυναμίες τους και να βρουν την ισορροπία και την ευτυχία. 




Στο πρώτο βιβλίο της σειρά, Ο Κακός Σπόρος, ανακαλύπτουμε την ιστορία ενός πολύ κακού σπόρου που κάποια στιγμή αποφασίζει να προσπαθήσει να αλλάξει τρόπους και να βελτιώσεις τη γνώμη των άλλων για αυτόν. 

Στο δεύτερο βιβλίο της σειράς, Το Καλό Αυγό, παρακολουθούμε ένα πολύ καλό αυγό που απομακρύνεται από τους φίλους τους, απογοητευμένο από τη συμπεριφορά τους, για να βρει τον εαυτό του και να γίνει ξανά ευτυχισμένο. 

Προσεχώς η σειρά, της οποίας όλοι οι τίτλοι έχουν φτάσει στο νούμερο 1 της λίστας των best sellers των New York Times, θα ολοκληρωθεί με τέσσερις ακόμη ξεκαρδιστικούς ήρωες: το Κουλ Φασόλι, την Αραχτή πατάτα, το Έξυπνο κουκί και το Ξινό σταφύλι. 

Ο κακός σπόρος

Είναι ένας κακός σπόρος. Πολύυυυ κακός. Πόσο κακός; Αλήθεια θέλετε να µάθετε; Λέει ψέµατα χωρίς λόγο. ∆εν περιµένει ποτέ στην ουρά. Ποτέ δεν πλένει τα χέρια του και τα πόδια του. Και κάνει κι ένα σωρό άλλα κακά πράγµατα. Τι γίνεται όµως όταν ένας κακός σπόρος αποφασίσει ότι δεν θέλει πια να είναι κακός; Μπορεί ν’ αλλάξει την κακή του συµπεριφορά;

Αγορά του βιβλίου ΕΔΩ




Το καλό αυγό

Πάντα ήμουν ένα καλό αυγό.

Βάζω στοίχημα ότι αναρωτιέστε: πόσο καλό πια;

Λοιπόν: σας ποτίζω τα λουλούδια, σας αλλάζω λάστιχα,

σας βάφω ακόμα και το σπίτι!

Για ό,τι χρειαστείτε, εγώ είμαι το αυγό σας! Μάλιστα!

Είμαι ένα πάρα πολύ καλό αυγό!

Τι γίνεται όμως όταν όλη αυτή η καλοσύνη

αρχίσει να πηγαίνει στραβά;

Αγορά του βιβλίου ΕΔΩ

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα