Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ERTFLIX: Η Θεία Λειτουργία την Κυριακή της Ορθοδοξίας απευθείας από το Φανάρι

Κοινοποίηση

ERTFLIX: Η Θεία Λειτουργία την Κυριακή της Ορθοδοξίας απευθείας από το Φανάρι


Κυριακή 5 Μαρτίου 2023, από τις 07:45

ERTFLIX: Με κάθε ιεροπρέπεια και σύμφωνα με τη διαμορφωμένη παράδοση θα εορταστεί την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023, στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χριστιανοσύνης, η Κυριακή της Ορθοδοξίας. Από τις 07:45, η ERT World θα συνδεθεί με το Φανάρι προκειμένου να μεταφέρει στον Ελληνισμό απανταχού την Πατριαρχική και Συνοδική Θεία Λειτουργία.




Η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό Αγ. Γεωργίου. Θα συλλειτουργήσουν ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου Γεώργιος, με Αρχιερείς των δύο Εκκλησιών, στο πλαίσιο της πρώτης επίσκεψης που πραγματοποιεί ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου, μετά την πρόσφατη εκλογή του.




Η ERT WORLD είναι διαθέσιμη δορυφορικά, καλωδιακά και διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα ERTFLIX, επιλέγοντας ERTWORLD live.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα