Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Εθελοντές επισκευάζουν τον ιστό της σημαίας στο Αυγό

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Εθελοντές επισκευάζουν τον ιστό της σημαίας στο Αυγό


Τον ιστό της σημαίας
που βρίσκεται τοποθετημένος πάνω στο Αυγό θα επισκευάσουν την Πέμπτη (23/03) εθελοντές που απαρτίζουν την ομάδα «Φίλοι της Σημαίας Ξάνθης». 




Η σημαία έχει υποστεί καταστροφές από την τελευταία έντονη κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή. Παράλληλα, απευθύνεται κάλεσμα σε πολίτες που επιθυμούν να συνεισφέρουν στις εργασίες επισκευής, καθώς απαιτούνται τουλάχιστον 12-15 άτομα. 

«Αγαπητοί Φίλοι σας ενημερώνουμε ότι στις 23 Μαρτίου 2023(ώρα 0830), Οι Φίλοι της Σημαίας Ξάνθης θα ανέβουν στο Υψ. Αυγό για να επισκευάσουν τον Ιστό που έχει υποστεί σοβαρή βλάβη (έσπασε λόγω έντονης κακοκαιρίας ) και να αντικαταστήσουν τη Σημαία έτσι ώστε να κυματίζει πάλι περήφανα στην Εθνική μας εορτή της 25 Μαρτίου 2023» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. 




«Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας και τη δική σας βοήθεια για τη μεταφορά εργαλείων. Απαιτούνται τουλάχιστον 12-15 άτομα, για την ανύψωση του μεταλλικού Ιστού. Αναχώρηση στις 23 Μαρτίου 2023 στις 08:30 Ω από το ”πλατό΄΄ πάνω από το Εκκλησιαστικό Λύκειο. Ευπρόσδεκτοι όλοι οι επιθυμούντες» καταλήγει η ίδια ανακοίνωση. 

Ξάνθη: Εθελοντές επισκευάζουν τον ιστό της σημαίας στο Αυγό

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα