Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Φοιτητής περιγράφει πώς έσωσε μάνα και μωρό μέσα από το βαγόνι

Κοινοποίηση

Φοιτητής περιγράφει πώς έσωσε μάνα και μωρό μέσα από το βαγόνι

Ο 20χρονος φοιτητής από τους Λειψούς, Μιχάλης Κλάψης, περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στο βαγόνι 3 λίγο μετά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. 

Όπως είπε ο ίδιος, στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, μόλις συνειδητοποίησε ότι ήταν καλά, έσπευσε να βοηθήσει όσους είχαν ανάγκη.




«Μια μητέρα, που τη στιγμή της σύγκρουσης τάϊζε το μωρό της, το έχασε και ευτυχώς το βρήκα ζωντανό κάτω από το κάθισμά μου» αναφέρει.

Η κατάσταση στο βαγόνι ήταν αποπνικτική λόγω των καπνών. Ο Μιχάλης, αφού κατάφερε να βγάλει από το βαγόνι τη μητέρα και το μωρό από ένα σπασμένο τζάμι, επέστρεψε και κατάφερε να απεγκλωβίσει μία ακόμα κοπέλα που οι λαμαρίνες είχαν σκεπάσει το μισό της σώμα, μαζί με το αγόρι της που εκλιπαρούσε για βοήθεια.




«Όταν βγήκα έξω και είδα την εικόνα τότε κατάλαβα το μέγεθος της καταστροφής» είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι η εικόνα των νεκρών και οι κραυγές δεν θα φύγουν από τη μνήμη του.

Ακούστε το ηχητικό από το Πρώτο Θέμα: 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα