Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γενισέα: Φτιάχνουν πιροσκί για τον 9χρονο που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Κοινοποίηση

Γενισέα: Φτιάχνουν πιροσκί για τον 9χρονο που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Με μυρωδιές από λαχταριστά και ζεστά πιροσκί θα πλημμυρίσει την Τετάρτη (22/03) η Γενισέα, του Δήμου Αβδήρων, σε μια προσπάθεια να στηριχθεί ο 9χρονος Μαχήρ, που δίνει μάχη με μια επιθετική μορφή καρκίνου. 

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Σύλλογο Γυναικών Γενισέας που αποφάσισε να προχωρήσει στην παρασκευή των πιροσκί τα οποία θα διαθέτει προς πώληση το πρωί της Τετάρτης, ενώ τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στην οικογένεια του παιδιού. 




«Ο Σύλλογος Γυναικών Γενισέας αποφάσισε στις 22 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη, να κάνει πιροσκί στην πλατεία του χωριού μας το πρωί. Τα έσοδα από τα πιροσκί θα δοθούν σε ένα Ξανθιωτάκι τον μικρό Μαχήρ, που εδώ και καιρό παλεύει για τη ζωή του με μια αρκετά επιθετική μορφή καρκίνου, λεμφοβλαστικη λευχαιμία. Σας παρακαλούμε πολύ να στηρίξετε όλοι την προσπάθεια αυτή γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά. Ευχαριστουμε πολύ» αναφέρουν στο κάλεσμά τους τα μέλη του Συλλόγου. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα