Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιατί ενώ έχω στόχους και όνειρα δεν τα καταφέρνω

Κοινοποίηση

Γιατί ενώ έχω στόχους και όνειρα δεν τα καταφέρνω


Γράφει η Σουζάνα Ριζγκάλα

Τι θα γίνει λοιπόν; έγινε ένα λάθος, μία δυσκολία έστω αποτυχία, πολλές αποτυχίες, Θα τα παρατήσεις; θα τα παρατήσεις για άλλη μία φορά; Θα φοβηθείς να συνεχίσεις; Αν δεν δεχτείς την αποτυχία ως μέρος ανάπτυξης του στόχου σου δεν θα το πετύχεις ποτέ. Μάθε να δεις τις δυσκολίες-αποτυχίες σαν αφορμή για ανάπτυξη και κατανόηση του εαυτού σου και των δυνατοτήτων του την δεδομένη στιγμή. 




 Καμιά φορά χρειάζεται να σκέφτεσαι μόνο τον στόχο σου και να παγιδευτείς, να τυλιχθείς από αυτό το συναίσθημα χωρίς να σκεφτείς το πως και πότε. Να πιστέψεις στον εαυτό σου χωρίς να περιμένεις οι άλλοι να το κάνουν αυτό για σένα, μην κοιτάς τι θα πούνε αν αποτύχεις, απλά προχώρα και συγκεντρώσου μόνο τον στόχο σου. Δέξου και αποδέξου τον εαυτό σου όπως και να είναι και ξεκίνα με συνέπεια και διόρθωσε κάθε φορά την νοοτροπία σου στην σκέψη και στην πράξη και θυμήσου ,δεν θα σε σώσει κανείς, εσύ είσαι ο σωτήρας του εαυτό σου.




Ηρεμία, οργάνωση και ΑΦΟΣΙΩΣΗ χρειάζεται και θα δεις πως μόνο μπροστά θα προχωράς και ας υπάρχουν κάποιες στάσεις ενδιάμεσα. Είναι ευκαιρίες για μάθηση, είναι μέρος της ανάπτυξης!

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα