Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Οργή γονέα για την απουσία αθλητικών υποδομών

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Οργή γονέα για την απουσία αθλητικών υποδομών

Την οργή και αγανάκτησή του εκφράζει ένας γονέας με επιστολή του προς το XanthiNea.gr για την απουσία αθλητικών υποδομών στην Ξάνθη. 

Με αφορμή αθλητικές εξετάσεις στις οποίες καλείται να υποβληθεί το παιδί του, ο αγανακτισμένος πατέρας τονίζει εμφατικά το πρόβλημα που έχει ανακύψει με το γήπεδο της Ασπίδας και την αλλαγή του τάπητα, που έχει «σκαλώσει» εδώ και μήνες αλλά και ευρύτερα το ζήτημα των αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή.  




«Στέλνω εκνευρισμένος, αυτές τις φωτογραφίες από το ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του ΚΑΥΤΑΝΤΖΌΓΛΕΙΟΥ σταδίου που ευρισκόμενος στη Θεσσαλονίκη λόγω των αθλητικών δοκιμασιών που δίνει το παιδί μου για εισαγωγή σε στρατιωτικές σχολές, μετέβη ο ίδιος στη γραμματεία του γηπέδου για να ζητήσω να κάνει προπονήσεις έως την ημερομηνία διεξαγωγής των δοκιμασιών ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ υπάρχουν αναρμόδιοι και άχρηστοι μισθωτοί που τους πληρώνουμε για να μην μπορούν τα παιδιά μας να αθληθούν ή και να προετοιμαστούν σε αντίστοιχες δραστηριότητες που ενδεχομένως να καθορίσουν το μέλλον τους» τονίζει μεταξύ άλλων ο οργισμένος γονέας. 

Ξάνθη: Οργή γονέα για την απουσία αθλητικών υποδομών

Ξάνθη: Οργή γονέα για την απουσία αθλητικών υποδομών

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα