Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Ελένη δίνει μάχη για τη ζωή της και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας

Κοινοποίηση

Η Ελένη δίνει μάχη για τη ζωή της και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας

Η Ελένη είναι μια 32χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών που εδώ και 2 χρόνια πάσχει από νευρική ανορεξία. Πλέον ζυγίζει μόνο 40 κιλά, ενώ πρόσφατα διεγνώσθη με αχαλασία οισοφάγου, μία σοβαρή διαταραχή του οισοφαγικού σφιγκτήρα. Η κατάστασή της είναι πλέον κρίσιμη, και χρήζει πολύ άμεσης αντιμετώπισης.




Πρόσφατα η Ελένη επισκέφτηκε ένα ειδικό κέντρο διατροφικών διαταραχών, όπου έπειτα από μια ενδελεχή αξιολόγηση της κατάστασής της, αποφασίστηκε η άμεση εισαγωγή της, ώστε να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, καθώς και σε ένα πρόγραμμα θεραπειών που έχει ως στόχο την επανεκπαίδευσή της στη σίτιση και την γενικότερη αποκατάσταση της υγείας της. Δυστυχώς όμως, η Ελένη δεν έχει την οικονομική δυνατότητα ν’ ανταπεξέλθει στο κόστος των εξετάσεων και των θεραπειών, αφού λόγω του προβλήματος της υγείας της αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την εργασία της.




Η Ελένη δίνει μάχη με τον χρόνο. Κάθε μέρα που περνά, η υγεία της επιδεινώνεται όλο και περισσότερο. Τα παιδιά της την χρειάζονται στο πλευρό τους χαρούμενη και υγιή! Ας στηρίξουμε την νεαρή μητέρα και την οικογένειά της για όσο διάστημα έχουν ανάγκη έτσι ώστε να βγουν νικητές μέσα από αυτή την δύσκολη μάχη! 

Μια μικρή μας κίνηση, μπορεί να της σώσει τη ζωή!

Για να βοηθήσετε πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα