Η Ξάνθη στέλνει δέματα αγάπης στους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

Η Ξάνθη στέλνει δέματα αγάπης στους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

Την έμπρακτη στήριξή τους στους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία απέδειξαν οι κάτοικοι της Ξάνθης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Μητρόπολης και προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης. 

Σε ενημέρωση από τη Μητρόπολη αναφέρονται τα εξής: 

Η Ιερά Μητρόπολη ευχαριστεί τους συμπολίτες μας που με την μέριμνα των ενοριών συνεισέφεραν από το περίσσευμα ή το υστέρημά του, τούς Διευθυντές των Σχολειών, τους Συλλόγους Διδασκόντων και τους μαθητές όλων των βαθμίδων για την συγκινητική ανταπόκριση στο κάλεσμα της τοπικής Εκκλησίας για την ανακούφιση των δοκιμαζομένων από τους καταστρεπτικούς σεισμούς συνανθρώπων μας στην Τουρκία και Συρία. 

Συγκεντρώθηκαν σημαντικές ποσότητες τροφίμων μακράς διάρκειας, νερά, φάρμακα, κουβέρτες και απεστάλησαν μέσω της ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Εκκλησίας της Ελλάδος. 

Για άλλη μια φορά βλέπουμε το φιλότιμο, την ευαισθησία του λαού μας και την συμμόρφωση του προς τον λόγο του Χριστού «ἐφ’ ὅσον ἐποιήσατε ἑνὶ τούτων τῶν ἀδελφῶν μου τῶν ἐλαχίστων, ἐμοὶ ἐποιήσατε».

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال