Εθελοντική αιμοδοσία στην Ξάνθη για τους τραυματίες των Τεμπών

Εθελοντική αιμοδοσία στην Ξάνθη για τους τραυματίες των Τεμπών

Κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους της Ξάνθης που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία για τους τραυματίες των Τεμπών απευθύνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αγάπη». 

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Αγαπητοί φίλοι και μέλη του συλλόγου της ΑΓΑΠΗΣ, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Πέμπτη η αιμοδοσία του Νοσοκομείου μας θα είναι ανοιχτή τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα. 

Όσοι μπορούνε και θέλουνε να βοηθήσουνε στην εθνική προσπάθεια για την τραγωδία στα ΤΕΜΠΗ ας προσέλθουνε στο τμήμα αιμοδοσίας προκειμένου να αιμοδοτήσουν από τις 08:00 έως τις 14:30 και το απόγευμα από τις 17:30 έως τις 20:00.

Την Παρασκευή το πρωί θα μπορέσουμε να αιμοδοτήσουμε από τις 08:00 έως τις 14:30. 

Σας παρακαλούμε να πάρετε μαζί σας και την κάρτα αιμοδότη σας-δελτίο η οποία έχει τα ατομικά σας στοιχεία όπως ΑΜΚΑ και ομάδα αίματος προκειμένου να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο το προσωπικό της αιμοδοσίας.

Επισημαίνουμε επίσης ότι από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει η δυνατότητα σε οποιονδήποτε κάτοικο της περιοχής μας θέλει να αιμοδοτήσει, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να μετακινηθεί στο Νοσοκομείο μας, να αιμοδοτήσει στον τόπο του ή κοντά στον τόπο που διαμένει ή εργάζεται ή γενικά δραστηριοποιείται». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال