Κάτοικοι χωριού κήρυξαν «ανεπιθύμητους» τους πολιτικούς - Δεν θα δεχθούν κανέναν

Κάτοικοι χωριού κήρυξαν «ανεπιθύμητους» τους πολιτικούς- Δεν θα δεχθούν κανέναν

Την απόφαση να μην δεχθούν κανέναν πολιτικό στο χωριό τους ενόψει των εκλογών, πήραν οι κάτοικοι στο χωριό Βερδικούσια Ελασσόνας, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Ελευθερία», οι 33 κάτοικοι του χωριού υπέγραψαν σχετικό κείμενο, στο οποίο αρχικά εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους προς τις οικογένειες των νεκρών του δυστυχήματος στα Τέμπη και στην συνέχεια γνωστοποιούν την απόφασή τους.

«Το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών θα είχε αποφευχθεί αν οι αρμόδιοι έκαναν ως όφειλαν τα έργα για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων. Απέδειξαν περίτρανα την ανευθυνότητα, την ανικανότητα και την αναξιοπιστία όσων επί δεκαετίες κυβέρνησαν και διοίκησαν την Ελλάδα μας. Για τον λόγο αυτόν και ενόψει εθνικών εκλογών δεν επιθυμούμε επίσκεψη κανενός βουλευτή, κανενός πολιτευτή. Φτάνει πια. Για εμάς είναι ανεπιθύμητοι», αναφέρουν, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία να βρει μιμητές η κίνησή τους.

«Η στάση μας αφορά αποκλειστικά την εγκληματική ανευθυνότητα που έδειξαν και στοίχισε τη ζωή δεκάδων συνανθρώπων μας. Ελπίζουμε η κίνησή μας αυτή να βρει μιμητές και να την ακολουθήσουν και άλλοι σε όλη τη χώρα», σημειώνουν.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال