Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καζάνι που βράζει το Δροσερό – Φωτιές, πέτρες και πυροβολισμοί

Κοινοποίηση

Καζάνι που βράζει το Δροσερό – Φωτιές, πέτρες και πυροβολισμοί
Εικόνα που μετέδωσε η ΕΡΤ από το Δροσερό


Έκρυθμη
παραμένει η κατάσταση που επικρατεί στο Δροσερό, μετά και τη στυγερή δολοφονία ενός 46χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής. 




Την Τρίτη ξέσπασαν πυρκαγιές σε δύο σπίτια μέσα στο Δροσερό, τα οποία συνδέονται με τον 37χρονο δράστη του άγριου εγκλήματος ενώ φωτιές ακολούθησαν και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Πρόκειται για το σπίτι του 37χρονου καθώς και το σπίτι συγγενικού το προσώπου. 

Μάλιστα επεισόδια, μικρής ή μεγαλύτερης έκτασης καταγράφονται σχεδόν διαρκώς μέσα στον οικισμό με ρίψεις πετρών ενώ ακούστηκαν και πυροβολισμοί. 

Οι Αρχές παραμένουν σε επιφυλακή, καθώς υπάρχει έντονος ο φόβος να ξεσπάσει βεντέτα μετά την άγρια δολοφονία. 

Συνολικά 4 άτομα έχουν συλληφθεί για την υπόθεση, καθώς εκτός από τον 37χρονο ενώπιον της Δικαιοσύνης παραπέμπονται οι δύο γιοί και ο γαμπρός του. Οι κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία για να απολογηθούν. 




Την ίδια στιγμή στο TikTok κυκλοφορούν βίντεο στα οποία εκφράζονται σαφείς απειλές, κάτι που παρατείνει την ανησυχία για το ποια θα είναι η συνέχεια μέσα στον οικισμό των Ρομά.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα