Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μάζεψε χρήματα ο Απόλλων Διομήδειας για τον 9χρονο Μαχήρ

Κοινοποίηση

Μάζεψε χρήματα ο Απόλλων Διομήδειας για τον 9χρονο Μαχήρ

Ένα σεβαστό χρηματικό ποσό κατάφερε να συγκεντρώσει η ποδοσφαιρική ομάδα Απόλλων Διομήδειας για τον 9χρονο Μαχήρ, που δίνει μάχη με μια επιθετική μορφή καρκίνου. 

Με πρωτοβουλία της ομάδας τοποθετήθηκαν κουμπαράδες σε διάφορα σημεία και κατάφεραν να συγκεντρώσουν 820 ευρώ τα οποία θα δοθούν για την ενίσχυση της οικογένειας του μικρού μαχητή.  




«Σήμερα η ομάδα μας προχώρησε στο άνοιγμα των κουμπαράδων που είχαν τοποθετηθεί στα καταστήματα του χωριού μας για τον μικρό Μαχήρ που δίνει μάχη με την επάρατη νόσο. Παρουσία του Προέδρου του Αντιπροέδρου και του Γενικού Αρχηγού της ομάδας έγινε η καταμέτρηση και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μαζεύτηκε το ποσό των 820€» τονίζει ο Απόλλων Διομήδειας. 

«Το παραπάνω ποσό  μέσω του Γενικού Αρχηγού θα παραδοθεί στον πατέρα του μικρού Μαχήρ μαζί με της ευχές όλων από το χωριό μας ο μικρός Μαχήρ να τα καταφέρει και να βγει νικητής από αυτή την δύσκολη μάχη που δίνει. Καλό κουράγιο στους γονείς και υπομονή» τονίζεται από πλευράς της ομάδας. 

«Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συγχωριανούς μας που ήταν δίπλα μας σε αυτό το εγχείρημα αλλά και τα καταστήματα φυσικά 




  • The Espressonist Coffee Company 
  • Thescaffe 
  • Μπουγάτσα Στάθης 
  • Βενζινάδικο Μουρατίδη Ιωάννη 
  • Καφέ με Μεράκι 
  • ΠΡΟΠΟ Ανδρέα Παπανδρέου
  • Fight club diomidias 

Σας ευχαριστούμε που ήσασταν δίπλα μας σε όλο αυτό» επισημαίνει η ομάδα. 

Μάζεψε χρήματα ο Απόλλων Διομήδειας για τον 9χρονο Μαχήρ

Μάζεψε χρήματα ο Απόλλων Διομήδειας για τον 9χρονο Μαχήρ

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα