Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πόρτο Λάγος: Μπαζάρ με λαμπάδες για τον 9χρονο που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Κοινοποίηση

Πόρτο Λάγος: Μπαζάρ με λαμπάδες για τον 9χρονο που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχωρούν τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών «Στηρίζω» στο Πόρτο Λάγος της Ξάνθης, που αποφάσισαν να διαθέσουν προς πώληση λαμπάδες προκειμένου να στηρίξουν ένα 9χρονο παιδάκι στην Ξάνθη που δίνει μάχη με τον καρκίνο. 




Πρόκειται για την ιστορία του μικρού Μαχηρ που ήρθε στο φως της δημοσιότητας προκαλώντας κύμα αλληλεγγύης στην πόλη. Ο 9χρονος δίνει τους τελευταίους μήνες μια δύσκολη μάχη, καθώς πάσχει από οξεία λεμφοβλαστικη λευχαιμία, μία εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου.

Για να κρατήσουν ζωντανή την ελπίδα επιβίωσης του παιδιού, οι γονείς του απηύθυναν έκκληση για βοήθεια, στην οποία έσπευσαν να ανταποκριθούν δεκάδες κάτοικοι της περιοχής. 

Ο Σύλλογος «Στηρίζω» ξεκινάει μια νέα δράση για τις επόμενες τέσσερις Κυριακές στο χώρο του παζαριού, στο Πόρτο Λάγος, όπου θα τοποθετήσει ειδικό περίπτερο στο οποίο θα πωλούνται λαμπάδες. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την ενίσχυση της ενορίας του χωριού και των ευάλωτων οικογενειών του Δήμου Αβδήρων. 




«Τα έσοδα της πρώτης Κυριακής 05/03/23 θα δοθούν στον συμπολίτη μας τον 9χρόνο Μαχηρ που δίνει τους τελευταίους μήνες μία δύσκολη μάχη, επίσης θα υπάρχει και ένα κουτί για όποιον επιθυμεί προαιρετικά να βοηθήσει παραπάνω, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του Συλλόγου «Στηρίζω», που αποφάσισαν λόγω της έκκλησης για βοήθεια στον 9χρονο να συνδράμουν και αυτοί από την πλευρά τους. 

Οι δράσεις με την πώληση λαμπάδων θα πραγματοποιηθούν τις εξής Κυριακές:

  • 05/03
  • 12/03
  • 19/03
  • 26/03

Πόρτο Λάγος: Μπαζάρ με λαμπάδες για τον 9χρονο που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Για όσους θέλουν να βοηθήσουν τον μικρό 9χρονο: Τηλ: 6987426611 / IBAN GR0802603140000330201571627
Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα