Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μαγγίρα για τον Δημήτρη Μάζη: «Νιώθω τυχερή που βρέθηκες στη ζωή μου»

Κοινοποίηση

Μαγγίρα για τον Δημήτρη Μάζη: «Νιώθω τυχερή που βρέθηκες στη ζωή μου»

Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε μια ανάρτηση για τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, με αφορμή μία φωτογραφία του από τα παλιά, την οποία είδε πρόσφατα στο σπίτι των γονιών του.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά, μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της, αλλά και σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στο στιγμιότυπο που ανάρτησε αυτή τη φορά, ο Δημήτρης Μάζης φορά το μαγιό του και βρίσκεται δίπλα στην πισίνα. Βλέποντας την εικόνα αυτή, η Μπέττυ Μαγγίρα θυμήθηκε τη γνωριμία τους πριν από 21 χρόνια.




Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Πρόσφατα έπεσα πάνω σε αυτή σου την φωτό -κορνιζωμένη στο σπίτι των γονιών σου-και θυμήθηκα τα πρώτα μας χρονια που ήμασταν στα «ντουζενια» μας!!! Τότε που ήμασταν ξέγνοιαστοι , ανέμελοι ,όλο εξόδους , ταξιδια και όνειρα !Είναι καλό να θυμομαστε που και που,πως άρχισαν όλα και πως φτάσαμε ως σήμερα εδώ επειτα από 21 χρονια κι εχοντας 2 υπεροχα παιδιά !Νιωθω τυχερή που βρέθηκες στην ζωή μου-αν και έβαλε το χεράκι του ο @antonisvlontakis- και ευγνώμων που είσαι πάντα δίπλα μου σε όλα ! Είσαι πάντα ΕΔΩ ♥️ @mazis_dimitris my Rocky Δεν έχουμε επέτειο … έτσι μου ρθε!! ».

Δείτε τη φωτογραφία:

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / protothema.gr

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα