Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από κατοίκους του Δροσερού στο Δημαρχείο

Κοινοποίηση

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους κατοίκους του Δροσερού στο Δημαρχείο

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο της Ξάνθης πραγματοποίησαν οργισμένοι κάτοικοι από τον οικισμό του Δροσερού, το πρωί της Τετάρτης (22/03) αμέσως μόλις έγινε γνωστή η προφυλάκιση των τεσσάρων ατόμων που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ και εξ επαφής δολοφονία ενός 46χρονου άντρα. 

Στο Δημαρχείο είχε παραταχθεί άνδρες των ΜΑΤ, που σχημάτιζαν μια αλυσίδα υπό τον φόβο επεισοδίων. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπήρχαν και έξω από τα Δικαστήρια, αλλά και γενικότερα μέσα στην πόλη. 




Οι κάτοικοι φώναζαν συνθήματα κατά του 37χρονου δράστη και των τριών συνεργών του (των δύο γιών και του γαμπρού του), ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη. 

Η συγκέντρωση διαλύθηκε λίγη ώρα μετά, χωρίς να προκληθούν επεισόδια. Οι Αστυνομικές Αρχές ωστόσο παραμένουν σε πλήρη επιφυλακή, υπό τον φόβο πρόκλησης νέας έντασης καθώς επικρατεί στην ατμόσφαιρα η αίσθηση ότι μπορεί να ξεσπάσει βεντέτα και νέα αντίποινα για τη στυγερή δολοφονία. 




Μέχρι στιγμής, έχουν καταγραφεί επιθέσεις σε περιουσιακά στοιχεία του δράστη και συγγενών του. Συνολικά, από τις τελευταίες μεγάλες αναταραχές που έχουν ξεσπάσει στον οικισμό του Δροσερού, ο απολογισμός είναι ένα καμένο σπίτι ολοσχερώς, ένα διώροφο σπίτι καμένο στο εσωτερικό του, δύο καμένα παραπήγματα και δυο καμένα αυτοκίνητα, όλα ιδιοκτησίας του 37χρονου δράστη και του αδελφού του.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα