Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Προμηθεύτηκε 7 απινιδωτές ο Δήμος Αβδήρων

Κοινοποίηση

Προμηθεύτηκε 7 απινιδωτές ο Δήμος Αβδήρων

Ο Δήμος Αβδήρων έχοντας προτεραιότητα την προστασία της  ανθρώπινης ζωής των αθλητών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, προμηθεύτηκε 7 απινιδωτές οι οποίοι παραδόθηκαν από τον Δήμαρχο Αβδήρων στους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων ποδοσφαίρου του Δήμου μας παρουσία μελών του ΔΣ της ΕΠΣ Ξάνθης.

Την πρωτοβουλία αυτή του Δήμου Αβδήρων έσπευσε να σχολιάσει το παράρτημα της ΕΟΔ Ξάνθης τονίζοντας τα εξής: «Σαν παράρτημα νομού Ξάνθης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) θα θέλαμε να χαιρετίσουμε τη κίνηση αυτή του Δήμου για τη προμήθεια των απινιδωτών στις ομάδες και στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης που μας διακατέχει σαν εθελοντές διασώστες, είμαστε πρόθυμοι να μετά από συνεννόηση με τον Δήμο και τις ομάδες, να εκπαιδεύσουμε στελέχη των ομάδων στη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή και BLS χωρίς κανένα κόστος γι’ αυτές. Είμαστε στη διάθεσή σας να υποστηρίξουμε την πρωτοβουλία αυτή». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα