Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Θρήνος στην Ξάνθη για τον 33χρονο που σκοτώθηκε στο Βέλγιο

Κοινοποίηση

Θρήνος στην Ξάνθη για τον 33χρονο που σκοτώθηκε στο Βέλγιο


Κλίμα πένθους
επικρατεί στην Ξάνθη για τον άτυχο 33χρονο Βαλεντίνο Σ. που βρήκε τραγικό θάνατο στην ξενιτιά. Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, που εργαζόταν στο εργοστάσιο στο Βέλγιο




Ο άτυχος 33χρονος σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα στο Βέλγιο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτό προκλήθηκε. 

Στο άκουσμα του θανάτου του, εκατοντάδες πολίτες έσπευσαν να εκφράσουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους. Το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως «για άλλη μια φορά ερχόμαστε δυστυχώς σε δύσκολη θέση για να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας για τον θάνατο ενός νέου συναδέλφου εργαζόμενου, συντοπίτη μας που έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα στο Βέλγιο»




Στην ίδια ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου επισημαίνεται πως «δυστυχώς εξακολουθούμε να μετράμε θανάτους σε εργασιακούς χώρους. Το Εργατικό Κέντρο Ν. Ξάνθης εκφράζει την πλήρη συμπαράστασή του στην οικογένεια του άτυχου νέου συναδέλφου και επισημαίνει ότι θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα του για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα». 

Η σορός του άτυχου νέου μεταφέρθηκε από το Βέλγιο στους Τοξότες, τόπο καταγωγής του, προκειμένου να τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία και η ταφή. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα