Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στοίχημα Προγνωστικά: Η Κυριακή των ντέρμπι

Κοινοποίηση

Στοίχημα Προγνωστικά: Η Κυριακή των ντέρμπι

Γεμάτο ντέρμπι το πρόγραμμα της Κυριακής και τρία από αυτά θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά, ενώ προέρχονται από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ας δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις και το δυνατό σημείο της ημέρας.

Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας (16.00)

Παρά την δύσκολη ρεβάνς της Άρσεναλ στο Europa League με την Σπόρτινγκ, η προτεραιότητα της πλέον είναι η Πρέμιερ Λιγκ και το πως θα διατηρήσει απόσταση από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι. Στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος κέρδισε με 3-0 μέσα στην Φούλαμ, ενώ η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έχει και σήμερα μίνι τοπικό ντέρμπι, υποδεχόμενη την Κρίσταλ Πάλας. 

Από το απαιτητικό παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ στο άλλο η Κρίσταλ Πάλας, που την περασμένη αγωνιστική υποδέχθηκε την Μάντσεστερ Σίτι και ηττήθηκε με 1-0. Σπάνια τα καταφέρνει καλά φέτος στα ντέρμπι και είναι η αιτία που βρίσκεται τόσο χαμηλά στην βαθμολογίας. Σήμερα τεστάρει και πάλι τις δυνατότητες της απέναντι στην πρωτοπόρο Άρσεναλ και πρέπει να τα δώσει όλα για να ελπίζει σε κάτι καλό. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Φαβορί η Άρσεναλ, όμως τις δικές της ευκαιρίες στο ματς αναμένεται να έχει και η Κρίσταλ Πάλας. Καθόλου απίθανο το Over 2.5 στο 1.75 από την Stoiximan

Ίντερ – Γιουβέντους (21.45)

Έστω και με μπόλικο άγχος στο τέλος, η Ίντερ κράτησε το 0-0 με την Πόρτο εκτός έδρας μεσοβδόμαδα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League. Έτσι ξεχάστηκε άμεσα η ήττα πρωταθλήματος από την Σπέτσια με 2-1, όμως πρέπει να αφοσιωθεί και πάλι στις υποχρεώσεις της για την Serie A. Οι αποστάσεις για την τετράδα παραμένουν ρευστές και σειρά παίρνει σήμερα το μεγάλο ντέρμπι με την Γιουβέντους. 

Από δύσκολη έξοδο στην Ευρώπη προέρχεται και η Γιουβέντους, παίζοντας την Πέμπτη με την Φράιμπουργκ, αλλά δεν έχει χρόνο να μείνει πίσω. Στο πρωτάθλημα κάνει προσπάθεια να διορθώσει όσο μπορεί την βαθμολογική της εικόνα και πριν μια αγωνιστική επικράτησε της Σαμπντόρια με 4-2. Πολύ πιο δύσκολο σαφώς για την ομάδα του Αλέγκρι το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Ίντερ στο Μιλάνο. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύο ημέρες παραπάνω ξεκούρασης σε σχέση με την Γιουβέντους και εντός έδρας έχει το πάνω χέρι για τον άσο σε απόδοση 2.00 στο Pamestoixima. 

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (22.00)

Πέρα των όσων ακούγονται έξω αγωνιστικά για την Μπαρτσελόνα, στο παιχτικό σκέλος κερδίζει την μία αντίπαλο, μετά την άλλη. Τελευταία της επιτυχία κόντρα στην Μπιλμπάο με 1-0 και μάλιστα εκτός έδρας. Η διαφορά με την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει στους εννιά βαθμούς και σε περίπτωση που σταθεί «όρθια» και σήμερα τότε μόνο αν «αυτοκτονήσει» θα χάσει τον τίτλο. 

Παρότι είχε το υπέρ της 5-2 από το πρώτο ματς, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε για δεύτερη φορά την Λίβερπουλ στο Champions League (1-0) και πέρασε πανηγυρικά στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στροφή και πάλι στην Λα Λίγκα, εκεί που επιβλήθηκε της Εσπανιόλ με 3-1, όμως αν θέλει να μπει με περισσότερες πιθανότητες στην μάχη του τίτλου πρέπει να βγάλει διπλό σήμερα επί της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου». 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Όλα για όλα η Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει την ψυχολογία να βρει δίχτυα, όπως φυσικά και η γηπεδούχους Μπαρτσελόνα. Το Goal/Goal στο 1.70 της Bet365. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα