Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα Προγνωστικά: Άλμα τετράδας για Νιούκαστλ

Κοινοποίηση

Στοίχημα Προγνωστικά: Άλμα τετράδας για Νιούκαστλ

Λίγο πριν την διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ακόμη ένα γεμάτο στοιχηματικό τριήμερο ξεκινά από σήμερα Παρασκευή, αρχικά με τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά για το στοίχημα.

Αταλάντα – Έμπολι (21.45)

Δύσκολο έργο για την Αταλάντα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» την προηγούμενη αγωνιστική και δεν απέφυγε την ήττα από τη Νάπολι με 2-0. Το θέμα για την ομάδα του Γκασπερίνι είναι πως διεύρυνε το σερί της χωρίς νίκη και κινδυνεύει να χάσει επαφή με την πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Τουλάχιστον σήμερα απέναντι στην Έμπολι έχει όλα τα φόντα να επιστρέψει στα τρίποντα και να πάρει μπρος σε όλους τους τομείς. 

Στα χειρότερα της και η Έμπολι στο πρωτάθλημα, αφού προέρχεται πλέον από τρεις διαδοχικές ήττες. Προσφάτως έχασε και από την Ουντινέζε με 1-0 εντός έδρας, όμως βαθμολογικά δεν αντιμετωπίζει θέμα λόγω του εξαιρετικού και φέτος πρώτου της γύρου. Ακόμη δυσκολότερο το έργο της πάντως σήμερα στο Μπέργκαμο και απέναντι στην πιεσμένη για το αποτέλεσμα Αταλάντα. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ώρα νίκης για την Αταλάντα, που έχει την κατάλληλη αντίπαλο για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Επιλογή το 1 & Over 1.5 στο 1.70 από την Stoiximan. 

Λιόν – Ναντ (22.00)

Σε ένα συναρπαστικό ντέρμπι, η Λιόν έβαλε τρία γκολ στην έδρα της Λιλ, αλλά δεν πήρε κάτι καλύτερο από το ισόπαλο 3-3. Η προσπάθεια της για να προλάβει μια Ευρωπαϊκή θέση συνεχίζεται, όμως χρειάζεται ένα δυνατό σερί για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η ποιότητα της δεδομένη σε όλες τις γραμμές και πρέπει αρχικά να επιστρέψει απόψε στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα στη Ναντ. 

Δύο φορές έμεινε πίσω στο σκορ η Ναντ από τη Νις, αλλά σε ισάριθμες έβγαλε αντίδραση για το τελικό 2-2. Εξάλλου μετρούσε ένα σημαντικό σερί με ήττες, το οποίο τερμάτισε απέναντι σε μια επικίνδυνη αντίπαλο. Το θέμα για τα «καναρίνια» είναι πως βγάζουν αυτή την περίοδο ένα άκρως απαιτητικό πρόγραμμα, αφού και σήμερα δίνουν δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Λιόν εκτός έδρας. ]

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αν δεν κερδίσει και αυτό το παιχνίδι ποιο θα κερδίσει η Λιόν, όντας ανώτερη σε σχέση με τη Ναντ. Προβάδισμα στον άσο και το 1.65 από το Pamestoixima. 

Νότιγχαμ – Νιούκαστλ (22.00)

Δύσκολο εξ’ ορισμού το έργο της Νότιγχαμ απέναντι στην πιεσμένη για το αποτέλεσμα Τότεναμ στο Λονδίνο και δεν απέφυγε την ήττα με 3-1. Συνέχεια στις προβληματικές εμφανίσεις αυτή την περίοδο, αφού συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Αρκετά απαιτητικό ματς και αυτή την εβδομάδα κόντρα στην εξαιρετική φέτος Νιούκαστλ. 

Επιτέλους νίκη μετά από σχεδόν δύο μήνες σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ η Νιούκαστλ, που επιβλήθηκε της Γουλβς εντός έδρας με 2-1. Ένα αποτέλεσμα που την διατηρεί στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και με τα δύο ματς λιγότερα ματς που έχει σε σχέση με την Τότεναμ μπορεί να στοχεύει τετράδα. Στόχος της είναι και πάλι να σταθεροποιήσει τα αποτελέσματα της και να κάνει φέτος το βήμα παραπάνω. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η διαφορά είναι δεδομένη ανάμεσα στις δύο ομάδες και η Νιούκαστλ πάει για μια δεύτερη σερί επικράτηση. Το διπλό πληρώνει 1.70 στην Bet365. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα