Κυριακή, 17 Μαρτίου, 2024

Σέρρες: Εταιρεία σεκιούριτι… φυλάει σιδηροδρομική διάβαση

Κοινοποίηση

Σέρρες: Εταιρεία σεκιούριτι... φυλάει σιδηροδρομική διάβαση
Εταιρεία σεκιούριτι φυλάει σιδηροδρομική διάβαση στις Σέρρες – GLOMEX

Άνδρες εταιρείας σεκιούριτι έχουν αναλάβει τη φύλαξη ισόπεδης σιδηροδρομικής διάβασης στη Βυρώνεια Σερρών λόγω προβλημάτων στις μπάρες.




Ακόμη ένα ελληνικό παράδοξο έρχεται να προστεθεί στα τραγικά των τελευταίων ημερών, καθώς εταιρεία σεκιούριτι έχει αναλάβει τη φύλαξη σιδηροδρομικής διάβασης στη Βυρώνεια Σερρών, λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της ΕΡΤ, άνδρες της εταιρείας σεκιούριτι έχουν αναλάβει τη φύλαξη ισόπεδης σιδηροδρομικής διάβασης λόγω προβλημάτων στις μπάρες και μάλιστα σε έναν πολυσύχναστο δρόμο.




Το πρόβλημα αφορούσε τις μπάρες και τα ηχοφωτεινά σήματα, που τέθηκαν εκτός λειτουργίας. Το συνεργείο του ΟΣΕ που ανέλαβε να το διορθώσει δεν μπορούσε να βρεί γιατί δεν λειτουργούσαν. Έτσι, η ΤραινΟΣΕ ανέθεσε τη φύλαξη σε ιδιώτη.

Πλέον, τη διάβαση της σιδηροδρομικής γραμμής επιβλέπουν δυο άνδρες εταιρείας security, οι οποίοι είναι αυτοί που σταματάνε την κίνηση των οχημάτων όταν περνάει τρένο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, προτού περάσει ο πρώτος συρμός το πρωί και αφού περάσει ο τελευταίος το βράδυ, οι φύλακες που τοποθέτησε η εταιρεία βρίσκονται στο σημείο.

Εύλογα προκύπτει λοιπόν το ερώτημα πώς γνωρίζουν οι δύο φύλακες πότε περνάνε τα τρένα και πώς η εταιρία σεκιούριτι διενεργεί ρόλο σταθμάρχη.




Σημειώνεται ότι σχεδόν δίπλα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, η Βυρώνεια διέθετε Σιδηροδρομικό σταθμό από το 1896, που για δεκαετίες αποτελούσε κόμβο διακίνησης, αλλά το 2005 έκλεισε και εγκαταλείφθηκε.

news247.gr

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα