Στον Κουρτίδη η Ένωση Στρατιωτικών ΠΕ Ξάνθης

Στον Κουρτίδη η Ένωση Στρατιωτικών ΠΕ Ξάνθης

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο [Υπολοχαγό (ΥΠ-Π) Βάιο Τσαπρούνη και τον Αντιπρόεδρο [Ανθυπολοχαγό (ΥΠ) Λεόντιο Πετρίδη], συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κωνσταντίνο Κουρτίδη στο γραφείο του, προκειμένου να συζητηθούν μία σειρά από ζητήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς, υπηρετούσες και υπηρετούντες στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα πολύ καλό και φιλικό κλίμα, αναπτύχθηκαν οι προτάσεις και απόψεις τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου, όσο και του κ. Αντιπεριφερειάρχη, οι οποίες στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των στρατιωτικών.

Η επαφή μεταξύ των δύο πλευρών θα διατηρηθεί και θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο, συμβάλλοντας στην προβολή και αναζήτηση λύσεων υπέρ του στρατιωτικού προσωπικού που υπηρετεί σε Μονάδες και Στρατιωτικές Υπηρεσίες εντός της γεωγραφικής περιοχής της Π.Ε. Ξάνθης.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال