Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συντετριμμένος ο Μητροπολίτης Ξάνθης για τη σύγκρουση των τρένων

Κοινοποίηση

Συντετριμμένος ο Μητροπολίτης Ξάνθης για τη σύγκρουση των τρένων

Το αίσθημα της οδύνης του για την εθνική τραγωδία στην περιοχή των Τεμπών, εκφράζει ο Μητροπολίτης Ξάνθης. 




Όπως αναφέρει η Μητρόπολη σε ανακοίνωσή της, «λόγω του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος και της κηρύξεως τριήμερου εθνικού πένθους η προγραμματισμένη για την Πέμπτη (02/03) μεταφορά και υποδοχή των Ιερών Εικόνων της Παναγίας Αρχαγγελιτίσσης και του Πολιούχου Τιμίου Προδρόμου αναβάλλεται για την Τρίτη (07/03) και ώρα 17:30 όπου θα τελεστεί δέηση στην Κεντρική Πλατεία της πόλης και στη συνέχεια η Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας». 

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως «την Τετάρτη (08/03) στις 07:30 και 09:30 θα τελεστεί προαγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Παντελεήμωνος». 




«Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων εκφράζει τα αισθήματα της οδύνης για τη σημερινή τραγωδία προσευχόμενος με άπαντες του Ιερείς τη Μητρόπολη υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αθώων θυμάτων της τραγωδίας αυτής και υπέρ της άνωθεν παρηγοριάς και ενισχύσεως προς τους πενθούντες» επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα