Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στη φυλακή ο 37χρονος και οι συνεργοί του για τη δολοφονία στο Δροσερό

Κοινοποίηση

Στη φυλακή ο 37χρονος και οι συνεργοί του για τη δολοφονία στο Δροσερό

Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης (22/03) οι τέσσερεις συλληφθέντες για τη στυγερή δολοφονία ενός 46χρονου, που έχει αναστατώσει το Δροσερό της Ξάνθης




Ο 37χρονος, που ανέβασε βίντεο στο TikTok και στη συνέχεια παραδόθηκε στην Αστυνομία, καθώς και οι δύο γιοι και ο γαμπρός του (17, 18 και 17 χρονών αντίστοιχα) οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης προκειμένου να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους βαραίνουν. 

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Κυριακής έσπασαν την πόρτα του σπιτιού του 46χρονου, στο Δροσερό, και στη συνέχεια ο 37χρονος τον πυροβόλησε εξ’ επαφής. 

Μετά την απολογία τους και οι τέσσερεις κρίθηκαν προφυλακιστέοι, με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα και ξεκίνησε η διαδικασία για τη μεταφορά τους στις φυλακές. 

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης επικρατεί αναβρασμός στο Δροσερό, με τους κατοίκους μάλιστα να προχωρούν σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα Δικαστήρια και το Δημαρχείο. 




Η μεταγωγή των συλληφθέντων γίνεται υπό άκρα μυστικότητα προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια, μιας και στην ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι, ενώ ήδη έχουν καταγραφεί εμπρηστικές επιθέσεις στο σπίτι του 37χρονου. 

Στην Ξάνθη έχουν μετακινηθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από τη Βόρεια Ελλάδα. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα