Κυριακή, 17 Μαρτίου, 2024

Τέμπη: Ξεσπά ο πατέρας των διδύμων κοριτσιών – «Έχουμε να κάνουμε με τομάρια»

Κοινοποίηση

Τέμπη: Ξεσπά ο πατέρας των διδύμων κοριτσιών – «Έχουμε να κάνουμε με τομάρια»

“Έχω θυμό… Τι να ακούσω; Για σουβλάκια; Για τράκες;”

Οργή, αγανάκτηση, θλίψη και απογοήτευση. Αυτά νιώθουν οι άνθρωποι που παλεύουν να σταθούν όρθιοι, όταν ακούν τις συνομιλίες του προσωπικού, από το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος στα Τέμπη. Ανάμεσά τους και ο τραγικός πατέρας που θρηνεί για τις δίδυμες κόρες του και την ξαδέλφη τους.




Τα λόγια του στο Star και τη Μαρία Αλεβιζοπούλου, μαχαίρι στην καρδιά όλων: «Έχω θυμό… Τι να ακούσω; Για σουβλάκια; Για τράκες; Ήταν ανεύθυνοι, έχουμε να κάνουμε με τομάρια! Δεν ξέρουμε στην Έλλάδα τι γίνεται; Στην πιάτσα είμαστε…», ξεσπά ο πατέρας των διδύμων από το Καστράκι Καλαμπάκας. «Έχω θυμό…Ήταν ανεύθυνοι, έχουμε να κάνουμε με τομάρια – Χάσαμε τρία παιδιά σε μια οικογένεια!»

Ο κ. Δημήτρης Πλακιάς, είναι ένα από τα πιο τραγικά πρόσωπα της μοιραίας βραδιάς, αφού μέσα σε μια στιγμή έχασε τα πανέμορφα δίδυμα κορίτσια του και την ανιψιά του.

Ως τώρα, βυθισμένος στον απύθμενο πόνο του, σιωπούσε. ‘Ομως σήμερα, οργισμένος από όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δεν αντέχει, ξεσπά: «Αυτή τη στιγμή νιώθω οργή. Ξέρεις που είμαι εγώ τώρα;» λέει στη δημοσιογράφο του Star.




«Πάω στη Θεσσαλονίκη, στο διαμέρισμα να πάρω τα πράγματα από τα παιδάκια. Σε μισή ώρα θα πάω να φορτώσω πράγματα. ‘Ετυχε σε μας, ήταν θέμα χρόνου. Τραβήξαμε εμείς τον λαχνό, στην Ελλάδα ζούμε, δυστυχώς. Τρία παιδιά σε μια οικογένεια! Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει…τώρα θα συνειδητοποιήσουμε, σε μισή ώρα, που θα πάρουμε τα άψυχα, τα υλικά. Εγώ δεν ησυχάζω ούτε με φυλακές ούτε με τέτοια…».

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα