Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Θρήνος στην Καβάλα για τον 22χρονο που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Κοινοποίηση

Θρήνος στην Καβάλα για τον 22χρονο που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή πως ο 22χρονος Ιορδάνης Αδαμάκης από την Καβάλα έχασε τη ζωή του στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. 

«Δυστυχώς ταυτοποιήθηκε πριν λίγο η σορός του αδερφού μου, Ιορδάνη Αδαμάκη. Αδερφέ μου, πραγματικά δεν μπορώ να βρω λόγια να σε αποχαιρετήσω… Για την κηδεία θα υπάρξει σχετική ενημέρωση» έγραψε στα social media ο αδελφός του αδικοχαμένου νέου. 




Ανακοίνωση για τον χαμό του 22χρονου εξέδωσε και η ποδοσφαιρική ομάδα Kavala FC, στην οποία αναφέρει: 

«Συντετριμμένοι ενημερωθήκαμε για τον θάνατο του νεαρού ποδοσφαιριστή, Ιορδάνη Αδαμάκη. 

Ο Αδαμάκης ξεκίνησε τη καριέρα του στον Βρασίδα Νέας Περάμου και στη συνέχεια μετακινήθηκε στην ομάδα μας όπου και παρέμεινε μέχρι το 2020. Τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στο Νέστο Χρυσούπολης με μορφή δανεισμού και στη συνέχεια επέστρεψε στην ομάδα μας όπου και παρέμεινε μέχρι το 2021. Επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του ηταν η Ρόδος (2021-2022) ενώ φέτος αγωνίστηκε για μισή σεζόν στο Θεσπρωτο.

Ο Α.Ο Καβάλα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει». 




Από τη μεριά του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών έγραψε: «Δυστυχώς το δυσάρεστο νέο επιβεβαιώθηκε και το μέλος του ΠΣΑΠΠ Ιορδάνης Αδαμάκης βρίσκεται μεταξύ των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Είναι κρίμα και άδικο αυτό που συμβαίνει. Δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του».  

Θρήνος στην Καβάλα για τον 22χρονο που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα