Ανοιχτή συζήτηση για τη βία με τον Δημήτρη Σούρα στην Ξάνθη

Ανοιχτή συζήτηση για τη βία με τον Δημήτρη Σούρα στην Ξάνθη

Στην Ξάνθη θα βρεθεί το Σάββατο (18/03) ο Δημήτρης Σούρας προκειμένου να παραστεί σε ενημερωτική ομιλία με θέμα «Βία, ατομική, κοινωνική, οικογενειακή, σχολική και εθισμός των παιδιών στα ηλεκτρονική παιχνίδια στο διαδίκτυο». 

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα επίκαιρη και ενδιαφέρουσα εκδήλωση που διοργανώνουν το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης και η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης με χορηγό της ΣΕΚΕ.

Η εκδήλωση, που έχει ως κεντρικό σύνθημα το «Μάθε! Μίλα! Ζήσε» θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στο κτίριο του Λυκείου Ελληνίδων, το Σάββατο. 

«Σας καλούμε να παραστείτε στην εκδήλωση που συνδιοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και το Σωματείο μας, με χορηγό και την ΣΕΚΕ Α.Ε. και αφορά την  ομιλία του κ. Δημήτρη Σούρα, Ψυχιάτρου-Ψυχοθεραπευτή, με θέμα «ΒΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ, ΣΧΟΛΙΚΗ & ΕΘΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» και η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του Λυκείου των Ελληνίδων Ξάνθης, το Σάββατο 18/3/23 και ώρα 18:30. Η παρουσία σας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας» τονίζει το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης. 

Ανοιχτή συζήτηση για τη βία με τον Δημήτρη Σούρα στην Ξάνθη

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال