Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: «Για να διαφυλάξουμε την τάξη στο Δροσερό έχουν έρθει ενισχύσεις»

Κοινοποίηση

Ξάνθη: «Για να διαφυλάξουμε την τάξη στο Δροσερό έχουν έρθει ενισχύσεις»


Έκρυθμη η κατάσταση
στον οικισμό Δροσερού, στην Ξάνθη. Η στυγερή δολοφονία του 45χρονου, βάρυνε το κλίμα στην περιοχή.

Την Τετάρτη (22/03) το κέντρο την Ξάνθης γέμισε αστυνομικούς και στις 12 η ώρα περίπου το μεσημέρι έγινε και συγκέντρωση με κύριο αίτημά της να μην συμβαίνουν τέτοια γεγονότα και ζητούσαν άδεια από τις αρχές του δήμου να κατεδαφίσουν το σπίτι του δράστη, ώστε όταν βγει από την φυλακή να μην έχει πού να μείνει.




Ο Νίκος Γουναρίδης, πρόεδρος αστυνομικής κίνησης της Ξάνθης, σχολίασε τα γεγονότα λέγοντας: «Έχουμε πει εκατό φορές ότι έχουμε ελλείψεις. Κι αυτή την στιγμή για να διαφυλάξουμε την τάξη στο Δροσερό έχουν έρθει ενισχύσεις από περιφερειακές διευθύνσεις. Το πρόβλημα είναι ότι έχει αλλάξει μορφή η εγκληματικότητας στο Δροσερό».

Ερωτηθείς σχετικά με την δράση της Αστυνομίας στο Δροσερό της Ξάνθης και τις φήμες ότι υπάρχει ένα «άβατο» στην εν λόγω περιοχή ο Νίκος Γουναρίδης απάντησε ότι υπάρχει μία αταξία γενικά και είπε ότι με δυσκολία μπαίνουν οι αστυνομικοί, καθώς ο αριθμός των αστυνομικών δεν είναι επαρκείς.




Από χθες το μεσημέρι επιβεβαίωσε ο κ. Γουναρίδης ότι δεν έχει γίνει κάποιο περιστατικό, καθώς «υπάρχουν εντός του οικισμού παρατεταμένες διμοιρίες των ΜΑΤ».

Στην συνέχεια ερωτηθείς ο πρόεδρος αστυνομικής κίνησης Ξάνθης αν θα υπάρξει κάποια νομική ενέργεια για την «αγοραπωλησία» της ανήλικης απάντησε: «Δεν υπάρχει συγκεκριμένη καταγγελία. Αυτό είναι ένα έθιμα των Ρομά διαχρονικά».

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα