Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οδηγούσε αυτοκίνητο μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Οδηγούσε αυτοκίνητο μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα στην Ξάνθη

Συνελήφθη την 13-3-2023 το βράδυ στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης ένας ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και ευρισκόμενος υπό την επήρεια οινοπνεύματος

Συλλήψεις στη Δράμα για ληστεία 




Συνελήφθησαν την 13-3-2023 το απόγευμα στην Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας δύο ημεδαποί, διότι όπως προέκυψε νωρίτερα ο ένας δράστης εισήλθε σε κατάστημα και χωρίς να γίνει αντιληπτός αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό, ενώ ακολούθως παρέδωσε ένα μέρος αυτού στον άλλον δράστη το οποίο βρέθηκε στη κατοχή του, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην διακαιούχο του. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα 

Συνελήφθη την 14-3-2023 τις πρώτες πρωινές ώρες  στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας ημεδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε εκκρεμεί σε βάρος του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Αρχών της Γερμανίας, για απειλή, σωματική βλάβη και κλοπή με όπλο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.




Οδηγούσε μηχανή χωρίς δίπλωμα 

Συνελήφθη την 13-3-2023 το μεσημέρι στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ορεστιάδας ένας ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα