Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Τρόμος στην Ξάνθη – Τον λήστεψε στη μέση του δρόμου με μαχαίρι

Κοινοποίηση

Τρόμος στην Ξάνθη – Τον λήστεψε στη μέση του δρόμου με μαχαίρι

Θύμα ληστείας έπεσε ένας ανυποψίαστος πολίτης στην Ξάνθη, το πρωί της Δευτέρας (27/03), όταν δέχθηκε επίθεση στη μέση του δρόμου από αδίστακτο ληστή, που κρατούσε μαχαίρι. 

Ο δράστης υπό την απειλή του μαχαιριού και ασκώντας βία κατάφερε να κλέψει το πορτοφόλι του θύματος και τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τον καταδίωξαν. 




Μάλιστα, κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε, ενώ φαίνεται πως έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές με τη δράση του.  

«Συνελήφθη την 27-3-2023 το πρωί στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού  Τμήματος Ξάνθης, ένας ημεδαπός, διότι νωρίτερα προσέγγισε πεζό που κινούνταν σε οδό της πόλης και με την απειλή μαχαιριού και σωματικής βίας αφαίρεσε από την κατοχή του ένα πορτοφόλι το οποίο περιείχε μία κάρτα τραπέζης και μία αστυνομική ταυτότητα. Σημειώνεται ότι ο δράστης κατά τη σύλληψη του αντιστάθηκε σθεναρά. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης» τονίζει η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της για το περιστατικό. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα