Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Χρήστος Νέζος: Η απάντησή του για το περιστατικό στο καρναβάλι της Ξάνθης

Κοινοποίηση

Χρήστος Νέζος: Η απάντησή του για το περιστατικό στο καρναβάλι της Ξάνθης

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram επέλεξε να απαντήσει ο Χρήστος Νέζος για το περιστατικό που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Καρναβαλιού στην Ξάνθη, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ3. 

Ο παρουσιαστής φαίνεται να σηκώνει το χέρι του προς μια νεαρή γυναίκα, η οποία χρησιμοποίησε υβριστική φράση κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. 




Τις τελευταίες ώρες το εν λόγω απόσπασμα έκανε το γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες να καταφέρονται κατά του Χρήστου Νέζου και της συμπεριφοράς του. 

Ο παρουσιαστής φέρεται, σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδιδε ζωντανά η ΕΡΤ3, να προσπάθησε να απομακρύνει το μικρόφωνο από νεαρή κοπέλα, ενώ παράλληλα απλώνει το χέρι του προς το μέρος της. 

Πολλοί έκαναν λόγο στα social media για χειροδικία του δημοσιογράφου σε βάρος της κοπέλας και ο Χρήστος Νέζος δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια και επικρίσεις. 




Αν και αρχικά αρνήθηκε να τοποθετηθεί, ο Χρήστος Νέζος δημοσίευσε το εξής μήνυμα στα social media του:

«Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του καρναβαλιού της Ξάνθης, επέλεξα να δώσω το μικρόφωνο σε μία νεαρή γυναίκα, η οποία προσπάθησε να εξυβρίσει με αισχρές εκφράσεις τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως φάνηκε στο βίντεο, αιφνιδιάστηκα στον αέρα, όταν μου άρπαξε το μικρόφωνο και αντανακλαστικά προσπάθησα να την απομακρύνω με άκομψο τρόπο και σε καμία περίπτωση δεν χειροδίκησα.




Ζητώ ειλικρινά ένα μεγάλο συγγνώμη, αν αυτή η απρεπή μου κίνηση, δημιούργησε αυτό το ατυχές περιστατικό. Η βία και η χυδαιότητα είναι κάτι που δεν με χαρακτηρίζουν στα 32 χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο σαν άνθρωπος και επαγγελματίας».

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα