Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επιστρέφει μέσα από τις στάχτες η Ξάνθη – «Εμείς θα σε αναστήσουμε ΑΟΞ»

Κοινοποίηση

Επιστρέφει μέσα από τις στάχτες η Ξάνθη – «Εμείς θα σε αναστήσουμε ΑΟΞ»


Ρεπορτάζ: Γιώργος Μαυρίδης

Η επιστροφή του ΑΟΞ και η ανασυγκρότηση του Ερασιτέχνη είναι γεγονός μετά και τις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ που πραγματοποιήθηκαν στην Ξάνθη, το μεσημέρι της Παρασκευής (28/04). 

Φίλαθλοι της ομάδας βρέθηκαν έξω από το γήπεδο του ΑΟΞ κρατώντας κροτίδες λάμψεις και κάνοντας χρήση πυροτεχνημάτων, φώναξαν συνθήματα και πανηγύρισαν όλοι μαζί το μεγάλο βήμα για την επιστροφή της ιστορικής ομάδας της Ξάνθης. 




Οι XanthiFans έσπευσαν μάλιστα να εκφράσουν την ικανοποίησή τους για αυτή την εξέλιξη, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση πως ο ιστορικός ΑΟΞ θα αναστηθεί!

«Ο ιστορικός ΑΟΞ αλλάζει σελίδα! Η μεγαλύτερη νίκη του οπαδικού κινήματος ολοκληρώθηκε σήμερα μετά τα αποτελέσματα των εκλογών του Ερασιτέχνη ΑΟΞ. Ο ΑΟΞ πέρασε εκεί που ανήκει, στα χέρια του κόσμου! Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και στεκόμαστε δίπλα τους με όλες μας τις δυνάμεις στο δύσκολο έργο για την «Ανάσταση» του μεγαλύτερου αθλητικού σωματείου της Θράκης! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕ ΑΟΞ» τονίζουν οι XanthiFans σε ανάρτησή τους στα social media. 




Από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Ψωμάς

Σύμβουλοι:

  • Γιαλάογλου Αλέξανδρος
  • Μπουναρτζής Ηλίας
  • Κιολεΐδης Απόστολος
  • Δάγκας Παύλος

Αναπληρωματικά μέλη:

  • Ρεκάρης Μιχαήλ-Χρυσοβαλάντης

Εξελεγκτική επιτροπή:

  • Βούλκος Δημήτριος
  • Κασαπίδης Ελευθέριος
  • Παπαναστασίου Σπυρίδων




«Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη γενική συνέλευση του ΑΟΞ στην οποία θα έχουμε και την συγκρότηση του σώματος. Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που παραβρέθηκαν, ο ΑΟΞ λείπει στην καθημερινότητα της πόλης και κανείς δεν πρόκειται να μας τον στερήσει» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση – ενημέρωση. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα