Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Επίθεση με γιαούρτια κατά του Θάνου Πλεύρη σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα

Κοινοποίηση

Επίθεση με γιαούρτια κατά του Θάνου Πλεύρη σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα

Επίθεση σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα όπου βρισκόταν με την οικογένειά του δέχθηκε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Όπως καταγγέλει ο ίδιος σε ανάρτησή του, το μεσημέρι της Κυριακής δέχθηκε επίθεση με γιαούρτια από αριστεριστές σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα.




Μάλιστα, ο κ. Θάνος Πλεύρης αναφέρει ότι τα γιαούρτια με τα οποία του επιτέθηκαν «θρασύδειλοι αριστεριστές» πέτυχαν και τα δύο του παιδιά.

«Μόλις τώρα τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Πλεύρης.

Ο κ. Πλεύρης επανήλθε με δεύτερη ανάρτηση όπου αναφέρει:

«Τόσο άθλιοι. Μπροστά στον 8 χρόνο γιο μου, την 13 χρονη κόρη μου και την γυναίκα μου να επιτίθενται, να πετυχαίνουν εκτος από εμένα την οικογένεια μου. Αυτοί είναι»




Σκέρτσος: «Θρασύδειλα φασιστοειδή»

Για το θέμα υπήρξε και ανακοίνωση από την πλευρά του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Άκη Σκέρτσου.

Ο κ. Σκέρτσος στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Η επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή με καλυμμένα χαρακτηριστικά κατά του Θάνου Πλεύρη, της συζύγου και των μικρών παιδιών του, μέρα μεσημέρι, σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα, είναι ευθεία επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία και το δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερος και να νιώθει ασφαλής.




Όσοι θεωρούν ότι υπάρχουν άβατα στις πόλεις μας που τους ανήκουν βρίσκονται εκτός του δημοκρατικού τόξου και αποτελούν απειλή για το κράτος δικαίου.

Αναμένουμε την άμεση και σκληρή καταδίκη των κομμάτων απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας από τους κάθε λογής εραστές του χάους και των άκρων».

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα