Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σε εξέλιξη ο καθαρισμός των παραλιών στον Δήμο Αβδήρων

Κοινοποίηση

Σε εξέλιξη ο καθαρισμός των παραλιών στον Δήμο Αβδήρων

Οι εργασίες για τον καθαρισμό των παραλιών που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Αβδήρων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες.




Οι υπηρεσίες του Δήμου εργάζονται πυρετωδώς, προετοιμάζοντας την παραλιακή ζώνη για να υποδεχθεί τους πρώτους λουόμενους καθώς και τουρίστες από τη γειτονική Βουλγαρία, η κάθοδος των οποίων αναμένεται φέτος νωρίτερα από ποτέ. 

Ο Δήμος Αβδήρων διατηρεί σταθερά άλλωστε τις περισσότερες «Γαλάζιες Σημαίες» στην ΠΕ Ξάνθης τα τελευταία χρόνια, παρέχοντας υποδομές (όπως αποδυτήρια και ντουζιέρες) ακόμη και στις μη-οργανωμένες πλαζ. 

Ο καθαρισμός της παραλιακής ζώνης ξεκίνησε από τη Σκάλα Αβδήρων και την παραλία του Μυρωδάτου και επεκτείνεται στο σύνολο των πλαζ. 




Δεν είναι λίγοι αυτοί άλλωστε που περιμένουν την Πρωτομαγιά προκειμένου να μεταβούν στη θάλασσα, επιχειρώντας ακόμη και τις πρώτες τους βουτιές, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα