Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επιστρέφει η Γιορτή της Βρύσης στα Άβδηρα – Διήμερο μουσικής και χορού

Κοινοποίηση

Επιστρέφει η Γιορτή της Βρύσης στα Άβδηρα – Διήμερο μουσικής και χορού

Η 2η Γιορτή της Βρύσης έρχεται φέτος πιο δυνατά και οργανωμένα με διήμερο χορευτικών και μουσικών εκδηλώσεων, στον παραδοσιακό οικισμό των Αβδήρων. 




«Το Σάββατο 13 Μαΐου στις 8:30μμ ελάτε να γλεντήσουμε όλοι μαζί με τους «Ταξιδιώτες της παράδοσης» σε σύμπραξη με την Ευγενία Πανταζόγλου στην γκάιντα και Γιάννη Πανταζόγλου στο νταούλι. Η γιορτή θα ξεκινήσει με παρουσίαση χορών από τα χορευτικά ενηλίκων και παιδιών του Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Κεσσάνης “Αγία Παρασκευη” και των Αβδήρων και θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με τοπικούς οίνους και εδέσματα από το Σύλλογό μας» τονίζει ο Χορευτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αβδηριτών. 




«Την Κυριακή 14 Μαΐου στις 7:30μμ μια βραδιά με πολύ τραγούδι που διοργανώνει η ομάδα τραγουδιού του Συλλόγου μας με την Ευγενία Πανταζόγλου και τη συμμετοχή χορωδίας από τη Θεσσαλονίκη αλλά και από την Ξάνθη και το Δήμο Αβδήρων. Μη λείψει κανείς» προσθέτει στο κάλεσμά του ο ιδιαίτερα δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής. 

Επιστρέφει η Γιορτή της Βρύσης στα Άβδηρα – Διήμερο μουσικής και χορού


*Φωτογραφία Βρύσης: Α. Δανδαλίδης

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα