Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κυνήγι σοκολατένιων αυγών στα Άβδηρα – Γέμισε παιδικά χαμόγελα το χωριό

Κοινοποίηση

Κυνήγι σοκολατένιων αυγών στα Άβδηρα – Γέμισε παιδικά χαμόγελα το χωριό

Με παιδικά χαμόγελα και φωνές πλημμύρισε το απόγευμα του Σαββάτου (08/04) ο οικισμός των Αβδήρων για το κυνήγι σοκολατένιων αυγών και θησαυρού που διοργάνωσε ο Χορευτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αβδήρων. 




«Περάσαμε υπέροχα! Το κυνήγι σοκολατένιων αβγών και του κρυμμένου θησαυρού σημείωσαν και φέτος μεγάλη επιτυχία. Το πιο σημαντικό από όλα η χαρά των παιδιών για το παιχνίδι! Ευχαριστούμε πολύ όλα τα παιδιά που συμμετείχαν από τα Άβδηρα αλλά και τα γύρω χωριά, καθώς και από την Ξάνθη! Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Αβδήρων για τη συνδιοργάνωση. Και του χρόνου με υγεία!» τονίζει ο Σύλλογος για τη δράση. 

Από τη μεριά της η πρόεδρος του Χορευτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αβδηριτών κ. Χρύσα Ραξιώνη έσπευσε και αυτή να ευχαριστήσει θερμά τα δεκάδες παιδιά που έδωσαν το παρών στη δράση και πλημμύρισαν με χαμόγελα τον παραδοσιακό ιστορικό οικισμό. 




«Γέμισε το χωριό με παιδικές παρουσίες που έτρεχαν πάνω κάτω στο κυνήγι θησαυρού και των σοκολατένιων αβγών! Η συμμετοχή πολύ μεγάλη είχαμε 80-90 παιδιά. Η χαρά των παιδιών απερίγραπτη και η δική μας ακόμα μεγαλύτερη που μας τίμησαν με την παρουσία τους όλα τα γύρω χωριά, τα Άβδηρα και η Ξάνθη! Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού σχολείου Αβδήρων για τη συνδιοργάνωση! Και φυσικά ευχαριστώ για ακόμα μία φορά τους πρώην και νυν μαθητές μου που είναι δίπλα μου σε όλες τις εκδηλώσεις και με βοηθάνε απίστευτα» τονίζει η ίδια. 

Κυνήγι σοκολατένιων αυγών στα Άβδηρα – Γέμισε παιδικά χαμόγελα το χωριό

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα