Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Παράταση για την πληρωμή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς στον ΕΛΓΑ

Κοινοποίηση

Παράταση για την πληρωμή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς στον ΕΛΓΑ

Έως τις 29 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία πληρωμής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς στον οργανισμό – του προηγούμενου έτους 2022 – η οποία, έληγε την Παρασκευή (31/03). 




Όπως αναφέρει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «η απόφαση αποτελεί ένα μέτρο διευκόλυνσης των αγροτών ώστε να ανταποκριθούν στην εξόφληση των υποχρεώσεών τους, σε μια χρονική περίοδο δυσμενών οικονομικών συνθηκών».

Αναλυτικά η απόφαση:

«Κατόπιν πρωτοβουλίας του ΥπΑΑΤ, κ. Γιώργου  Γεωργαντά και εισήγησης του Προέδρου του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου, με απόφαση του Δ.Σ. του ΕΛΓΑ, παρατείνεται μέχρι την 29η Σεπτεμβρίου 2023, η προθεσμία πληρωμής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς στον οργανισμό – του προηγούμενου έτους 2022 – η οποία, έληγε σήμερα.

Η απόφαση αυτή, αποτελεί ένα μέτρο διευκόλυνσης των αγροτών ώστε να ανταποκριθούν στην εξόφληση των υποχρεώσεών τους, σε μια χρονική περίοδο δυσμενών οικονομικών συνθηκών.




Το ΥΠΑΑΤ και η Διοίκηση του ΕΛΓΑ, με ευαισθησία και έμπρακτα, στηρίζουν τα αγροτικά νοικοκυριά». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα