Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ξάνθη: Σε εορταστικούς ρυθμούς η αγορά – Ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή

Κοινοποίηση

Σε εορταστικούς ρυθμούς η αγορά – Ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή


Πασχαλινό ωράριο 2023 – Ξάνθη
: Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται η αγορά ενόψει Πάσχα ενώ σε ισχύ μπαίνει το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Ξάνθης. 

Μάλιστα, την Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά και στην Ξάνθη από τις 11:00 έως τις 15:00. 




Η κίνηση στην αγορά σε πανελλήνιο επίπεδο κινείται σύμφωνα με τους εκπροσώπους των εμπόρων σε ικανοποιητικά επίπεδα. Οι επαγγελματίες ωστόσο αναμένουν η κίνηση να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο τη Μεγάλη Εβδομάδα, όταν και θα «ζεσταθούν» οι καταναλωτές με το δώρο του Πάσχα. 

Πασχαλινό ωράριο 2023 – Ξάνθη 

Το πασχαλινό ωράριο 2023 τίθεται σε ισχύ από την Κυριακή των Βαΐων (09/04), με τα καταστήματα να λειτουργούν 11:00-15:00. 

Από τη Μεγάλη Δευτέρα έως και τη Μεγάλη Πέμπτη τα καταστήματα θα λειτουργούν πρωί και απόγευμα, ενώ την Μεγάλη Παρασκευή το ωράριο λειτουργίας διαμορφώνεται από τη 1:00 έως τις 7:00 το απόγευμα. 

Το Μεγάλο Σάββατο η αγορά θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι. 

Σε εορταστικούς ρυθμούς η αγορά – Ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή

«Ποντάρουν» στο Δώρο Πάσχα 




«Ο πασχαλινός τζίρος είναι ένα ακόμα στοίχημα για το σύνολο της αγοράς» ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής, Βασίλης Κορκίδης. Σύμφωνα με τον ίδιο, το εφετινό δώρο του Πάσχα, ύψους 1 δισ. ευρώ, θα πρέπει να καταβληθεί στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2023. «Είναι σύνηθες, η εορταστική αγορά να ”ζεσταίνεται” με την καταβολή του δώρου, οπότε και ξεκινά η, ”πιεστική χρονικά”, αναζήτηση του αγοραστικού κοινού για τις δέουσες αγορές των ημερών του Πάσχα. Η αγορά, πάντως, ευελπιστεί να απορροφήσει μεγάλο μέρος του δώρου του Πάσχα, υπολογίζοντας να ξεπεράσει τη συνήθη υποτονική κίνηση των τελευταίων ετών και να ξεπεράσει τον περυσινό πασχαλινό τζίρο των 1,5 δισ. ευρώ» τόνισε ο κ. Κορκίδης.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα