Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στον Εμπορικό Σύλλογο Ξάνθης ο Γεώργιος Καρανίκας

Κοινοποίηση

Στον Εμπορικό Σύλλογο Ξάνθης ο Γεώργιος Καρανίκας

Το απόγευμα της Κυριακής 2 Απριλίου 2023 ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Γεώργιος Καρανίκας μαζί με τον Γραμματέα Νικόλαο Μπόνη, στα πλαίσια της ενημερωτικής περιοδείας τους στην Θράκη, επισκέφθηκαν τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Νομού Ξάνθης.

Τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης Αντώνης Φραντζής και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Νομού Ξάνθης με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Νικόλαο Γρηγοριάδη.




Οι φιλοξενούμενοι ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά σε όλη την Περιφέρεια της Ξάνθης.

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Καρανίκας δήλωσε εντυπωσιασμένος για την ενεργή πολυδιάστατη δράση του Συλλόγου καθώς και για τον σημαντικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει αυτός στο άμεσο μέλλον, δηλώνοντας ότι θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις για τον εξωραϊσμό και εξοπλισμό των γραφείων του συλλόγου καθώς και για την άμεση ενημέρωση των μελών μας πάνω σε καθημερινά θέματα.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο ανορθολογισμός νοιάζεται μόνο για την αυτοδικαίωσή του. Πράγμα το οποίο συμφώνησε απολύτως. Καθώς συμφώνησε επίσης στο ότι καταφέραμε να αποδομήσουμε κάποιους επίβουλους καταχρηστικούς μύθους, μιας και πετύχαμε να απεγκλωβιστούμε από συναισθηματισμούς μέσα από αιματηρές κλασικές μάχες.




Όπως και το ότι είναι γνωστή η χρόνια και φριχτή παγωνιά της επερχόμενης ιστορικής εξαφάνισης των Εμπορικών Συλλόγων ανά το Πανελλήνιο. Πράγμα στο οποίο ο Σύλλογος δήλωσε ειλικρινώς και αποφασιστικά ότι αντιστέκεται στο επερχόμενο.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα