Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Βολές» Μαρινάκη στον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

Κοινοποίηση

«Βολές» Μαρινάκη στον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

«Το αδιάβλητο των εκλογών αποτελεί κεκτημένο της Μεταπολίτευσης που κανείς δεν δικαιούται να αμφισβητεί. Η καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με το κατάπτυστο σύνθημα «η νοθεία είναι στο αίμα τους» μαρτυρά ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν σέβεται ούτε καν τις θεμελιώδεις κατακτήσεις της Δημοκρατίας μας.




Στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να διακινήσουν κάθε είδους θεωρία συνωμοσίας προκειμένου να μην παραδεχτούν την αλήθεια: ότι οι πολίτες τους γυρνούν την πλάτη. Υπονομεύοντας ευθέως τη δημοκρατική ομαλότητα αναζητούν απεγνωσμένα αφήγημα για την «κυβέρνηση των ηττημένων» που επιδιώκει με κάθε τρόπο ο Αλέξης Τσίπρας.




Δεν θα καταφέρουν τίποτα ούτε με υστερίες, ούτε με τη διακίνηση ψεκασμένων σεναρίων. Οι πολίτες έχουν επιλέξει η χώρα να συνεχίσει σταθερά και τολμηρά μπροστά. Και την 21η Μαΐου θα δώσουν στους θιασώτες της αριστερόστροφης QANON την απάντηση που τους αξίζει», αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα