Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Άφησαν το μωρό μόνο του στο αυτοκίνητο και πήγαν για ψώνια

Κοινοποίηση

Θεσσαλονίκη: Άφησαν το μωρό μόνο του στο αυτοκίνητο και πήγαν για ψώνια


Δεν το χωράει ανθρώπινος νους
αυτό που έκαναν δύο γυναίκες από την Αλβανία στη Θεσσαλονίκη. Μία μητέρα άφησε το μωρό της μόνο σε αυτοκίνητο φίλης, με την οποία πήγαν να κάνουν ψώνια σε πολυκατάστασημα στην περιοχή της Πυλαίας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ένας πολίτης διαπίστωσε πως εντός ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου, με μισάνοιχτο παράθυρο και κλειδωμένες πόρτες, βρισκόταν ένα βρέφος 4 μηνών ολομόναχο, χωρίς την επίβλεψη κάποιου ενήλικα. Ο πολίτης κάλεσε άμεσα την Άμεση Δράση.




Πλήρωμα αστυνομικών εποχούμενης περιπολίας του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας – Χορτιάτη βρέθηκαν στο σημείο και εντόπισε την 22χρονη μητέρα του βρέφους εντός πολυκαταστήματος να κάνει… ψώνια! Η νεαρή μητέρα είχε αφήσει το μωρό στον αυτοκίνητο της 27χρονης φίλης της, με την οποία πήγαν να ψωνίσουν στο πολυκατάστημα.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δύο γυναίκες απουσίαζαν για πάνω από 40 λεπτά από το αυτοκίνητο, εκθέτοντας σε κίνδυνο το βρέφος.




Αστυνομικοί του Τμήματος Πυλαίας – Χορτιάτη εντόπισαν τις δύο γυναίκες, αλβανικής καταγωγής, μέσα στο πολυκατάστημα, όπου τις συνέλαβαν. Σχηματίσθηκε δικογραφία για έκθεση κατά συναυτουργία σε βάρος της μητέρας, αλλά και της οδηγού του οχήματος.

Πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα