Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απόλυτη εγκατάλειψη – Φίδι έξω από νηπιαγωγείο στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Απόλυτη εγκατάλειψη – Φίδι έξω από νηπιαγωγείο στην Ξάνθη

Εικόνες απόλυτης εγκατάλειψης βιώνουν στην καθημερινότητά τους οι κάτοικοι της Ξάνθης, οι οποίοι πλέον έχουν… βαρεθεί να επισημαίνουν τα ίδια και τα ίδια και να επιζητούν λύσεις στα πλέον βασικά. 




Χαρακτηριστικές είναι οι αναφορές για τα χόρτα μέσα στην πόλη, τα οποία έχουν μετατρέψει αρκετές γειτονιές σε «ζούγκλες». Αποκορύφωμα μάλιστα της τραγικής εικόνας που παρουσιάζει η πόλη, η αναφορά μιας μητέρας για την εμφάνιση φιδιού έξω από το 13ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο, το πρωί της Τρίτης (23/05). 

«Εχθές το πρωί περί ώρα 8:20 , μετά την επαναλειτουργία των σχολείων, πήγα τη μικρή μου στο νηπιαγωγείο που φοιτά, στο 13ο πειραματικό νηπιαγωγείο. Ξαφνικά και ενώ γινόταν η προσέλευση των μικρών μαθητών συνοδεία των γονιών μια κοπέλα με καρότσι και το παιδί της που φοιτά στο ίδιο σχολείο άρχισε να φωνάζει , διότι έξω από την πόρτα του σχολείου έκανε βόλτες ένα φίδι! Προφανώς επειδή και αυτό τρόμαξε, έφυγε μέσα στα χόρτα που είναι ακριβώς μπροστά και  στα πλαϊνά της αυλής  του σχολείου» τονίζεται σε σχετική ανάρτηση στην ομάδα Στραβά και Ανάποδα. 




«Τα χόρτα λοιπόν γύρω γύρω από το νηπιαγωγείο είναι περίπου στο 1 μέτρο, ενώ συνεχόμενα βρίσκεται το οικόπεδο που – ως δια μαγείας – ενόψει της Αποκριάς είχε μετατραπεί σε χώρο στάθμευσης εν μια νυκτι, ενώ τώρα εξελίσσεται σε «ζούγκλα»! Αγαπητοί κύριοι του Δήμου, το να λέτε ότι έχετε προγραμματίσει την κοπή των χόρτων στην περιοχή  σε εύθετο χρόνο, αλλά μονίμως να φροντίζετε το πάρκο της πλατείας και κανένα άλλο σαν να μην υπάρχει αύριο – το οποίο σημειωτέον καθημερινά είναι γεμάτο σκουπίδια, παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζόμενων της καθαριότητας να το κρατούν καθαρό, μου δίνει την αίσθηση ότι αδιαφορείτε τουλάχιστον για την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών μας! Εκτός από τα εκλογικά αποτελέσματα, ασχοληθείτε και με την απλή καθημερινότητα των κοινών θνητών! Ευχαριστώ» επισημαίνεται στην ίδια ανάρτηση.  

Απόλυτη εγκατάλειψη – Φίδι έξω από νηπιαγωγείο στην Ξάνθη

Απάντηση Φανουράκη 

Στην ανάρτηση και την αναφορά για τα χόρτα στην ομάδα Στραβά και Ανάποδα απάντησε ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Φανουράκης. 

«Εχθές το πρωί ήρθε η κυρία στο γραφείο μου, και μου ανέφερε το περιστατικό. Της είπα ότι έχει προγραμματιστεί η κοπή των χόρτων στο συγκεκριμένο σημείο. Σήμερα στην πρωινή βάρδια η Υπηρεσία Πρασίνου προχώρησε στον καθαρισμό στον συγκεκριμένο χώρο. Με έκπληξη είδα αυτήν την ανάρτηση πριν δύο ώρες και πήγα εγώ ο ίδιος στη περιοχή για να διαπιστώσω αν όντως ισχύει. Σας παραθέτω τις φωτογραφίες που τράβηξα. Τα συμπεράσματα δικά σας» σημειώνει ο Αντιδήμαρχος, ενώ το σχόλιο του συνοδεύουν οι εξής φωτογραφίες: 
Απόλυτη εγκατάλειψη – Φίδι έξω από νηπιαγωγείο στην Ξάνθη

Απόλυτη εγκατάλειψη – Φίδι έξω από νηπιαγωγείο στην Ξάνθη

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα