Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κοζάνη: «Δεν θυμάμαι τίποτα» λέει ο μητροκτόνος

Κοινοποίηση

Κοζάνη: «Δεν θυμάμαι τίποτα» λέει ο μητροκτόνος

Στη σύλληψη ενός άντρα ηλικίας 61 ετών, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την ηλικιωμένη μητέρα του, ευρισκόμενος υπό την επήρεια αλκοόλ, προχώρησε η Ασφάλεια Κοζάνης.




Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε τη Τρίτη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κοζάνης, ως αιτία θανάτου προέκυψε η κάκωση θώρακος, ενώ η δολοφονία τελέστηκε βραδινές ώρες της Κυριακής, με ξημερώματα της Δευτέρας.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία φέρεται πως είχε σοβαρά θέματα υγείας και ήταν κατάκοιτη, φαίνεται πως δεχόταν για ώρα αλλεπάλληλα χτυπήματα με γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα από τον 61χρονο, με συνέπεια να υποστεί πολλές κακώσεις, ενώ είχε και σπασμένα πλευρά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού, ενώ φέρεται να έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν τις Αρχές.




ύμφωνα με τα όσα είπε γειτόνισσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο άνδρας έβριζε χυδαία τη μητέρα του και της φερόταν άσχημα. «Εγώ περίμενα ότι θα κάνει κάτι κακό κάποια στιγμή» είπε η γυναίκα.

Ο μητροκτόνος δηλώνει ότι δεν θυμάται τίποτα

Ο φερόμενος μητροκτόνος δεν έχει ομολογήσει κατά το στάδιο της προανάκρισης. Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς ότι βρήκε σε αυτή την κατάσταση τη μητέρα του όταν γύρισε σπίτι.

Ωστόσο, ο θάνατος της γυναίκας προσδιορίζεται 12 με 15 ώρες πριν καλέσει το ΕΚΑΒ ο γιος της. Συνεπώς κάποιος χτύπησε βάναυσα τη γυναίκα αργά το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα. Ο 61χρονος υποστηρίζει ότι δε θυμάται τίποτα. Συγγενικό του πρόσωπο φρόντισε να διορίσει δικηγόρο για την υπεράσπισή του.

Επεισόδιο σε εκδήλωση είχε προκαλέσει ο 61χρονος




Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μετέδωσε βίντεο που δείχνει τον γιο της άτυχης γυναίκας να εμπλέκεται σε άγριο καβγά σε πλατεία της Κοζάνης. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άνδρας πηγαίνει σε πολιτική συγκέντρωση και προσπαθεί να πάρει το μικρόφωνο. Ο καβγάς ξεκινά και αρχίζει άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε εκείνον και στους παρευρισκόμενους.

protothema.gr

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα