Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Χαράλαμπος Ευστρατίου: «Η αποδόμηση του Νοσοκομείου Ξάνθης συνεχίζεται»

Κοινοποίηση

Χαράλαμπος Ευστρατίου: «Η αποδόμηση του Νοσοκομείου Ξάνθης συνεχίζεται»

Το ζήτημα της αποδόμησης του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης θίγει ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, Χαράλαμπος Ευστρατίου, ο οποίος κάνει λόγο για μετακίνηση ιατρού κομβικής ειδικότητας προς το Νοσοκομείο της Δράμας. 

«Η αποδόμηση του Νοσοκομείο Ξάνθης συνεχίζεται με μετακινήσεις ιατρών στο Νοσοκομείο της Δράμας και την μετατροπή του Νοσοκομείου Ξάνθης σε Κέντρο Υγείας. Έχει εκδοθεί απόφαση μετακίνησης Ιατρού κομβικής ειδικότητας από το Νοσοκομείο Ξάνθης στο Νοσοκομείο Δράμας. Τελικά καλύτερα στο σπίτι πάρα στο Νοσοκομείο Ξάνθης» σημειώνει ο ίδιος. 




Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι φωνές που κάνουν λόγο για μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια μετατροπής του ΓΝΞ σε Κέντρο Υγείας, το οποίο θα εξυπηρετεί μόνο επείγοντα περιστατικά. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι πολίτες που έσπευσαν να στηλιτεύσουν το γεγονός πως και στις δύο πρόσφατες επισκέψεις του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Ξάνθη ο ίδιος δεν επέλεξε – ούτε για συμβολικούς λόγους – να επισκεφθεί το Νοσοκομείο και να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στο σύστημα Υγείας της περιοχής. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα