Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2024

Εκλογές 2023: Πού θα βλέπετε live τα αποτελέσματα – Δείτε τον χάρτη

Κοινοποίηση

Εκλογές 2023: Πού θα βλέπετε live τα αποτελέσματα - Δείτε τον χάρτη


Εκλογές 2023 Αποτελέσματα LIVE
– Οι εκλογές πλησιάζουν και η Singular Logic έδωσε στο υπουργείο Εσωτερικών την πλατφόρμα όπου θα αναρτώνται σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας 2023 στις 21 Μαΐου.

Στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΣ έχει ήδη «ανοίξει» ο χάρτης, πάνω στον οποίο θα μπορείτε να βλέπετε πώς διαμορφώνεται το εκλογικό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να δείτε LIVE τα αποτελέσματα των εκλογών 2023, ΕΔΩ.




Τι ώρα θα βγουν τα αποτελέσματα των εκλογών 2023

Η Singular Logic ανακοίνωσε πως σε αυτή την εκλογική μάχη, θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα των εκλογών 2023, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά. Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή Δημήτρη Μπακάκο, ενδεχομένως στις 21:30 να μην χρειαστεί ούτε καν εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος. Υπενθυμίζεται ότι η Singular Logic έχει αναλάβει το έργο της συλλογής των εκλογικών αποτελεσμάτων.

«Με τις συσκευές που θα έχουν όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, θα στέλνουν τα αποτελέσματα πολύ γρήγορα και θα μεταδίδονται σε ένα εσωτερικό κύκλωμα, στο οποίο είναι ενταγμένοι το ΥΠΕΣ και οι τηλεοπτικοί σταθμοί και οι πολίτες θα τα παρακολουθούν με καθυστέρηση μόλις τριών λεπτών από την αποστολή τους», είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο κ. Μπακάκος.

Πώς θα βγουν τα αποτελέσματα των εκλογών 2023




«Πρώτα θα γίνει καταμέτρηση των ψηφοδελτίων των κομμάτων, θα σταλούν τα αποτελέσματα για τα κόμματα και μετά θα ξεκινήσει η καταμέτρηση για τους σταυρούς των υποψηφίων, για τους οποίους γύρω στα μεσάνυχτα θα έχουμε έναν ικανοποιητικό αριθμό αποτελεσμάτων που θα έχουν ενσωματωθεί» ανέφερε ο ίδιος και τόνισε:

«Ίσως δεν χρειαστεί να υπάρξει στις 21:30 εκτίμηση για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά να μας προλάβουν τα πραγματικά αποτελέσματα, ανάλογα με την ταχύτητα ενσωμάτωσης τους στο σύστημα. Εκτίμηση θα χρειαστεί εάν υπάρχει πχ. κάποιο κόμμα που οριακά μπαίνει ή δεν μπαίνει στην Βουλή».

Πού ψηφίζω στις εκλογές 2023

Για να δείτε πού θα ψηφίσετε στις 21 Μαΐου, στις πρώτες κάλπες, θα πρέπει αρχικά να μπείτε στην εφαρμογή του ΥΠΕ, ακριβώς ΕΔΩ.

Στη συνέχεια μπορείτε να βρείτε το εκλογικό σας διαμέρισμα με δύο τρόπους.

1. Αν γνωρίζετε τον εκλογικό σας αριθμό, πληκτρολογώντας τον, θα ανοίξει νέα καρτέρα με τα στοιχεία σας και το εκλογικό σας διαμέρισμα.

2. Αν δεν τον γνωρίζετε, μπορείτε να βάλετε 5 προσωπικά σας στοιχεία.




Συγκεκριμένα θα πρέπει να βάλετε:

1. Επώνυμο (Ολογράφως)

2. Όνομα (Τα δύο πρώτα γράμματα)

3. Όνομα μητέρας (Τα δύο πρώτα γράμματα)

4. Όνομα πατέρα (Τα δύο πρώτα γράμματα)

5. Έτος γέννησης (4 ψηφία)

Αργότερα θα είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή και το σχολείο, στο οποίο θα ψηφίσετε.

protothema.gr

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα