Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

“Χαμόγελο του Παιδιού”: Ένα παιδί είναι πλέον ασφαλές χάρη σε μία γυναίκα

Κοινοποίηση

"Χαμόγελο του Παιδιού": Ένα παιδί είναι πλέον ασφαλές χάρη σε μία γυναίκα


Ένα παιδί
είναι πλέον ασφαλές χάρη στην κινητοποίηση ευαισθητοποιημένου πολίτη και τα άμεσα αντανακλαστικά του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.




Σήμερα τα ξημερώματα, ένα κορίτσι 15 ετών εμφανώς ταλαιπωρημένο,  βρέθηκε σε περιοχή των νοτίων προαστίων των Αθηνών ζητώντας βοήθεια. Ευαισθητοποιημένη γυναίκα αντιλήφθηκε πως το κορίτσι βρίσκεται σε κίνδυνο και άμεσα ενημέρωσε «Το Χαμόγελου του Παιδιού».

Όπως διαπιστώθηκε, το κορίτσι αναζητούσαν οι οικείοι του οι οποίοι είχαν ήδη ενημερώσει «Το Χαμόγελου του Παιδιού» στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» για την εξαφάνισή του. Έτσι, με την έγκαιρη ειδοποίηση και κινητοποίηση της γυναίκας που μας κάλεσε το κορίτσι επέστρεψε στην οικογένειά του πριν προβούμε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του. Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τα αίτια της εξαφάνισης του κοριτσιού ενώ «Το Χαμόγελου του Παιδιού» βρίσκεται δίπλα στο παιδί και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογική υποστήριξης. 




Για ακόμη μία φορά θα θέλαμε να θυμίσουμε ότι κάθε παιδί που βρίσκεται μακριά από το σπίτι του είναι ένα παιδί σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα