Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επιδειξίας περιφερόταν ολόγυμνος σε χωριό των Σερρών

Κοινοποίηση

Επιδειξίας περιφερόταν ολόγυμνος σε χωριό των Σερρών

Χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, συνεχίζονται οι έρευνες που διενεργούν οι άνδρες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό ενός άγνωστου νεαρού επιδειξία, ο οποίος προκάλεσε αναστάτωση στην τοπική κοινότητα Ομαλού Θρακικού του Δήμου Σιντικής στις Σέρρες, όπου κυκλοφορούσε με αδαμιαία περιβολή.

Οι κάτοικοι της περιοχής έμειναν άναυδοι το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν είδαν το νεαρό άνδρα να περιφέρεται ολόγυμνος στο χωριό και μάλιστα να περνάει μέσα από τις αυλές κάποιων σπιτιών, αδιαφορώντας πλήρως για το γεγονός ότι τον έβλεπαν ακόμη και ανήλικα παιδιά. Ωστόσο, κανείς δεν επενέβη για να τον απομακρύνει και συνέχισε απτόητος τις βόλτες του.




Κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν αμέσως στο χωριό, ωστόσο ο γυμνός άνδρας είχε ήδη εξαφανιστεί. Σύμφωνα με τις περιγραφές που δόθηκαν στο infonews24.gr, ο επιδειξίας είχε εντελώς ξυρισμένο το κεφάλι του, αλλά κανείς από τους κατοίκους της περιοχής που τον είδαν δεν τον γνώριζε.

protothema.gr

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα