Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επικράτηση Τσιλιγγίρη στην Ξάνθη – Συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους

Κοινοποίηση

Επικράτηση Τσιλιγγίρη στην Ξάνθη – Συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους

Πάνω από 7.900 σταυρούς συγκεντρώνει ο Σπύρος Τσιλιγγίρης στην ΠΕ Ξάνθης, ο οποίος εκλέγεται βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία η οποία κατέλαβε και την πρώτη θέση στην περιοχή. 




Ακολουθεί ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος επίσης κατάφερε να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό ψήφων, με πάνω από 7.100 σταυρούς, με την ενσωμάτωση στο 91%. ΣΥΡΙΖα και Νέα Δημοκρατία καταλαμβάνουν από μία έδρα στην ΠΕ Ξάνθης ενώ βουλευτή εκλέγει και το ΠΑΣΟΚ.

Ο Μπαράν Μπουρχάν είναι αυτός που κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους για το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη, συλλέγοντας πάνω από 3.500 σταυρούς.




Η καταμέτρηση των ψήφων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα από το Υπουργείο Εσωτερικών καθώς και η μετέπειτα επικύρωσή τους.

Φαίνεται ωστόσο απίθανο το ενδεχόμενο να αλλάξει κάτι σχετικά με τους υποψηφίους που καταλαμβάνουν την πρώτη θέση σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ καθώς η διαφορά από τον δεύτερο είναι αισθητά μεγάλη. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα