Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γυναίκα τραυματίστηκε στη «Θηλιά» – Κινητοποιήθηκε η ΕΟΔ Ξάνθης

Κοινοποίηση

Γυναίκα τραυματίστηκε στη «Θηλιά» - Κινητοποιήθηκε η ΕΟΔ Ξάνθης


Συναγερμός
σήμανε την Πέμπτη (11/05) στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ξάνθης για μια γυναίκα που τραυματίστηκε στα μονοπάτια της περιοχής της «Θηλιάς» και έχρηζε βοήθειας. 




«Θετική εξέλιξη είχε η επιχείρηση για την παροχή βοήθειας σε πεζοπόρο, που τραυματίστηκε στα μονοπάτια στη θέση “Θηλιά” της Ξάνθης» αναφέρει η ΕΟΔ Ξάνθης. 

«Μετά από κλήση που έγινε σε μέλος της ομάδας, η γυναίκα εντοπίστηκε απο τους εθελοντές διασώστες του παραρτήματος, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε σε πιο προσβάσιμο σημείο για την περεταίρω μεταφορά της. Είναι καλά στην υγεία της και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις» επισημαίνει η ΕΟΔ Ξάνθης. 




Νωρίτερα η ΕΟΔ είχε γνωστοποιήσει το συμβάν και μέσω του Twitter, γράφοντας πως είναι εξέλιξη η επιχείρηση για την παροχή βοήθειας στην τραυματισμένη γυναίκα. «Ομάδα εθελοντών διασωστών της ΕΟΔ Ξάνθης επιχειρεί ανάσυρση και μεταφορά τραυματία πεζοπόρου, από τα μονοπάτια της περιοχής «Θηλιά» Ξάνθης. Είναι καλά στην υγεία της και σε συνεχή επαφή με την ομάδα διάσωσης» τονιζόταν στην αρχική ενημέρωση. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα