Μαθητές στο Εράσμιο σήκωσαν μανίκια και καθάρισαν την παραλία

Μαθητές στο Εράσμιο σήκωσαν μανίκια και καθάρισαν την παραλία

Εθελοντικός καθαρισμός στην παραλία Ερασμίου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 από το Γυμνάσιο Ερασμίου με την υποστήριξη του Δήμου Τοπείρου, στο πλαίσιο περιβαλλοντικών δράσεων εκπαίδευσης των μαθητών. Στην δράση συμμετείχαν μαθητές και εκπαιδευτικοί στέλνοντας μήνυμα για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα προστασίας  του περιβάλλοντος.

Παράλληλα, στην παραλία Ερασμίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης και δήλωσε: 

«Ο Δήμος μας υποστηρίζει μια ακόμη περιβαλλοντική δράση με στόχο να στείλουμε ένα μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος και να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες, ώστε να αποκτήσουν περιβαλλοντική συνείδηση. Πρόκειται για έναν συμβολικό καθαρισμό, καθώς η παραλία μας είναι σε καλή κατάσταση από άποψη καθαριότητας. Σε αυτή την κατεύθυνση οφείλουν να συμβάλλουν και οι πολίτες προστατεύοντας τους δημόσιους χώρους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω του μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Ερασμίου για την δράση τους. Ο Δήμος Τοπείρου παραμένει αρωγός σε πρωτοβουλίες και δράσεις που προάγουν τον εθελοντισμό και αναδεικνύουν την ανάγκη για την προστασία του περιβάλλοντος».

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال